Kropsbehandlinger

Stort udvalg af luksuriøse kropsbehandlinger

Sæsonbehandling

Plej din flotte sommerglød med en beroligende og fugtgivende behandling.

Terapeuten starter med en blødgørende bodyscrub der udnytter kamillens beroligende egenskaber.  Den virker stimulerende på din blodcirkulation og fjerner de døde hudceller, så huden er helt klar til behandlingens næste step.
Din krop skal nu forkæles med en afstressende kropsmassage, hvor der anvendes økologisk lavendelolie samt kølende og lindrende Aloe Vera.

En behandling perfekt sammensat efter din huds behov i sommermånederne.

Kan bookes i perioden 1. juni – 31. august

80 min | 895,-

Himmerlands signaturbehandling

Vi byder dig velkommen med et varmt, eucalyptusduftende boblebad. Efter badet fortsætter behandlingen på vores varmesten, hvor kroppen skrubbes med det fineste havsalt blandet med økologisk eucalyptusolie. Håret vaskes, og du får en hovedbundsmassage med en blødgørende balsam. Behandlingen fortsætter med en kropsmassage i varm ingefærolie, hvor vi anvender varme sten. Som afslutning får du en skøn ansigtskur.

110 min. | kr. 1.295,-

Luksus kropsbehandling

En gennemført oplevelse som blødgør og forfiner huden. Behandlingen starter med en helkropsscrub som indeholder bambus og jojobaperler. Huden poleres for at opnå en optimal glans. Afslutningsvis får du en hovedbundsmassage samt en afslappende kropsmassage med en opvarmet vitamincreme og ingefærolie. Et vitamin boost til din hud!

80 min. | kr. 995,-

Mineralbehandling

Slap af med denne nærende behandling, der kombinerer alle magnesiummets fordele, en behagelig tørbørstning og terapeutisk massage. Magnesium virker fremmende på blandt andet kroppens energiniveau, søvn, blodcirkulation og muskelfunktion.
En behandling med fokus på kroppens velbefindende.

50 min. | kr. 695,-

Beroligende kropsbehandling

En afstressende behandling hvor vi bruger kamillens beroligende egenskaber. Kroppen masseres med en lækker scrub, som fjerner døde hudceller og giver en glat og frisk følelse. Derefter nydes en massage, som virker blødgørende på spændte og trætte muskler.

50 min. | kr. 695,-

Mor & Baby

Tiden, mens man venter sig, er helt speciel, og man kan godt trænge til lidt ekstra pleje. Behandlingen starter med et skønt fodbad, hvor fødderne skrubbes. Herefter følger en udsøgt og opfriskende ansigtskur, som indeholder afrensning, maske og massage. Til slut masseres nakke, skuldre og fødder i en kølende mentholcreme.

50 min. | kr. 695,-

Romantisk parbehandling

Glem tid og sted — bare nyd af være sammen med den, du holder af. I starter behandlingen i vores private sparum med et glas vin. Herefter ligger I side om side på varmestenen, mens I får en blødgørende scrub. Scrubben skylles af med rindende varmt vand, og herefter følger en skøn massage med økologiske olier.

110 min. | kr. 1.295,- pr. person

Booking

Book din kropsbehandling nu på tlf. 9649 6106 eller send en
mail til wellness@hgsr.dk.

Se praktisk info vedrørende dit besøg i Nordic Spa.