Hænder & Fødder

Plejende behandling af hænder og fødder

Sæsonbehandling - Forårsklare fødder

Er du klar til forår og bare tæer?

Foråret er godt i gang, og tæerne skal snart luftes efter en lang vinter i strømper og sko. Vores terapeuter står klar til at hjælpe og forkæle dig!

Behandlingen starter med et fodbad samt scrub af fødder og underben i en skøn salt-scrub med eukalyptus. Fødderne files, negle og neglebånd ordnes og plejes med styrkende negleolie. Dernæst masseres fødderne med en kølende fodcreme indeholdende æteriske olier. Neglene lakeres med den valgte lak, og mens lakken tørrer kommer du helt ned i gear med en ansigts-, nakke- og hovedbundsmassage.

80 min | 895,-

Kan bookes i perioden 1. marts – 31. maj.

Spa manicure

En luksuriøs manicure som starter med et håndbad i mineralrigt vand. Hænder og underarme forkæles derefter med en unik håndpeeling med eucalyptusolie og havsalt. Negle og neglebånd ordnes og behandles med en styrkende negleolie. Behandlingen afsluttes med en afslappende hånd- og armmassage med en fugtgivende lotion.

50 min | kr. 695,-

Spa pedicure

En plejende behandling til trætte og forsømte fødder. Behandlingen starter med et fodbad med mineraler og skøn eucalyptusolie efterfulgt af en scrub, som peeler de døde hudceller bort. Fødderne files, negle og neglebånd ordnes og plejes med styrkende negleolie.  Til slut masseres fødderne med en kølende fodcreme indeholdende æteriske olie.

50 min | kr. 695,-

Doktorfisk

Prøv denne nænsomme fodbehandling med garra rufa fisk, der efterlader fødderne rene, sunde og bløde. Mens du slapper af, arbejder de små søde doktorfisk. Fiskene har ingen tænder, i stedet suger de blidt døde hudceller væk og efterlader et enzym på huden, som virker blødgørende.

20 min | kr. 99,-

Tilkøbsmuligheder

Lakering af negle i forbindelse med Spa manicure eller pedicure

kr. 125,-

Callus Peel: Ved meget hård hud, anbefaler vi tilkøb af Callus Peel, som opløser den hårde hud, så den kan skrabes af — ingen smerter eller sår.

15 min | kr. 125,-

 

Booking

Book din behandling nu på tlf. 9649 6106 eller send en
mail til wellness@hgsr.dk.

Se praktisk info vedrørende dit besøg i Nordic Spa.