Duo Behandlinger

Spabehandlinger for 2 personer

Er I to personer, der ønsker en spabehandling, kan I med stor fordel vælge en af vores duo behandlinger. Behandlingerne udføres af én terapeut, mens I ligger side om side i vores store dobbelte behandlingsrum.

Duo Fugtighedskur

En luksuriøs og fugtgivende kur som giver huden en fantastisk glød og kroppen en herlig afslapning. Behandlingen starter med et fodbad, derefter en skøn massage med aloe vera og lavendel, og afsluttes med en dejlig hovedbundsmassage og fodmassage.

80 min. | kr. 1.195,- for 2 personer

Duo Energikur

En skøn behandling for trætte muskler og led som starter med en indpakning i en algemaske, der virker plejende for huden. Mens kroppen varmes op, forkæles ansigtet med afrensning og en herlig ansigtsmassage. Efter afvaskning af masken indsmører terapeuten kroppen med en varm blanding af økologisk olie og mineralrig creme.

80 min. | kr. 1.195,- for 2 personer

Duo Ansigtsbehandling

En dybderensende ansigtsbehandling som fokuserer på resultater. Behandlingen udføres af en hudterapeut, der analyserer hudens behov og arbejder på problemområder. Huden peeles og dybderenses, og derefter nyder I en afslappende massage og plejende maske.

80 min. | kr. 1.195,- for 2 personer

Booking

Book jeres duo behandling nu på tlf. 9649 6106 eller send en
mail til wellness@himmerlandgolf.dk.

Se praktisk info vedrørende dit besøg i Nordic Spa.