Selskaber

Selskaber skræddersyet efter dine ønsker


Uforglemmelige oplevelser i Himmeriget

På Himmerland Golf & Spa Resort gør vi din særlig dag til en helt uforglemmelig oplevelse – kun fantasien sætter grænser for dine muligheder, når du afholder dit festarrangement hos os.

Vores naturrige omgivelser og flotte selskabslokaler danner rammen om dagen, i forlængelse af vores store selskabslokale ligger vores store tagterrasse Skybar, hvorfra dig og dine gæster kan nyde jeres velkomstdrinks med den smukkeste udsigt over golfbanerne.

En dag efter dine ønsker

Hvad enten der er tale om et romantisk bryllup, en barnedåb, konfirmation eller rund fødselsdag, så er det vores fornemmeste opgave at imødekomme alle dine ønsker.

Vi er din sparringspartner, og står altid klar med forslag og løsninger, så vi i fællesskab kan skabe en dag, der opfylder alle jeres ønsker og forhåbninger.

Læs mere om mulighederne og find inspiration til dit kommende selskab ved at klikke på billederne nedenunder.

Booking & afbestilling

Book dit selskab i Himmerland nu — kontakt os på tlf. 9649 6100 eller send en mail til vores køkkenchef Magnus Toft Pedersen på mtp@hgsr.dk.

Har du særlige ønsker til dit arrangement, er du også meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at planlægge en løsning, der passer til lige præcis dine ønsker.

Vi henviser til Horestas hjemmeside for oplysninger om afbestilling af selskaber, gebyrer m.m.