Øvrige aktiviteter i Himmerland

Aktiviteter for enhver smag


Tennis

Det er selvfølgelig også muligt at svinge tennisketcheren i det himmerlandske.

1 times baneleje: DKK 60,-

1 times baneleje inkl. udstyr: DKK 100,-

Tennisbanen kan bestilles i receptionen – kig forbi eller kontakte os på tlf. 9649 6100 eller mail hgcc@himmerlandgolf.dk.

Cykeludlejning

Hvis du ønsker at udforske vores naturskønne omgivelser på en aktiv måde, kan du leje en cykel for en dag. Du kan finde inspiration til cykelture, udflugtsmål og seværdigheder i nærområdet på VisitVesthimmerland.dk.

DKK 50,- pr. cykel pr. dag + depositum (billedlegitimation)

Henvendelse i receptionen.

OBS! Det er ikke muligt at låne cykelhjelm.

Aktivitetsrummet

Vores lille aktivitetsrum ligger på 1. sal lige over bowlingcenteret. Her finder du poolbord, airhockey og diverse spilleautomater, som du f.eks. kan fornøje dig med inden eller efter bowling.

Mini Legeland

For vores mindste gæster i alderen 0-4 år har vi et mini legeland, hvor de kan have det sjovt og udfordre motorikken med bl.a. rutsjebane, forhindringsbane og kæmpe byggeklodser. Mens børnene leger kan forældrene tage en velfortjent pause ved sofagrupperne, hvorfra de stadig kan holde øje med de små.

Legelandet er gratis og findes ved 1. sal ved siden af aktivitetscenteret.

Legeplads

Når der er behov for frisk luft og for at brænde noget energi af, har vi en udendørs legeplads, hvor børnene kan have det sjovt og lege med bl.a. mini klatrevæg, gynge, og rutsjebane.

Legepladsen findes ved p-pladsen, lige ved siden af Adventure Minigolfbanen.