Nyheder

Glæd dig til golfsæsonen 2019!

En ny og spændende golfsæson står for døren, og vi er helt sikker på, at det bliver en sæson, der byder på rigtig mange gode oplevelser. Læs mere og find inspiration til din næste golfoplevelse her.

Ny direktør i Himmerland

D. 1. januar overtog Mark Bering stillingen som adm. direktør på Himmerland Golf & Spa Resort. Han kommer fra en stilling som regionsdirektør / General Manager i First Hotels med ansvar for syv hoteller i Danmark og Sverige.

6 års fødselsdag i Nordic Spa

Hele januar måned fejrer vi fødselsdag i Nordic Spa med masser af forkælelse og fantastiske fødselsdagstilbud. Så få en rigtig dejlig start på det nye år med et besøg i Nordic Spa - se alle tilbud og bliv inspireret her.

Efterårsferie 2018

Hold efterårsferien i Himmerland. Vi har sat fokus på efterårshygge og forkælelse, og står klar til at byde jer velkommen med en række efterårsophold, tilbud, aktiviteter og events. Læs mere herunder...

Sommerens bedste råvarer

Køkkenchef Magnus Toft Pedersen fortæller om nogle af de råvarer, som han ser alle mest frem til om sommeren, samt hvorfor det er, han skal sørge for at få fingrene i dem, før alle andre.