Himmerland Golf & Spa Resort

Der har ligget golfbaner på området omkring Himmerland Golf & Spa Resort siden 1979 – dengang hed det Himmerland Golf & Country Club. Lige siden da har vi været kendt for vores golfanlæg.

Gennem de seneste år har vi udvidet vores tilbud med hotel, spa, badeland, bowlingbane og meget mere. Derfor er vi i dag et resort. Her kan du sammen med venner og familie få det ultimative ophold med oplevelser for alle.

Endnu bedre golf


Vores golfanlæg henvender sig til golfspil i alle sværhedsgrader, og består i dag af to 18-hullers baner, Backtee Course og Garia Course, samt Bette Course, vores 9-hullers Pay & Play bane. Dertil er der en række yderligere golffaciliteter – fantastiske træningsområder og ekspert undervisning fra vores pro-team, en stor proshop, luksus Garia golfbiler, starters house, golfomklædning og meget mere.

Det er vores ambition at være de førende inden for golf i Danmark. Derfor er vi altid på udkig efter nye måder at optimere vores golftilbud, så vi kan blive ved med at byde velkommen til endnu bedre golf i Himmeriget.

Spa og selvforkælelse


I Nordic Spa Himmerland står vores behandlere klar til at forkæle dig med et væld af skønne spaoplevelser.

Om du vil nyde et ophold i selvforkælelsens tegn eller bare trænger til en pause fra golfbanen, er der rige muligheder for afslapning og fordybelse. Her kan du vælge mellem vores mange forskellige spabehandlinger eller blot bestille tid til at benytte spaområdets faciliteter på egen hånd.

Spisemuligheder til enhver smag


Med ikke mindre end tre restauranter tilbyder vi et omfattende udvalg af spisemuligheder.

De tre restauranter har hver sin stil og særlige smagsoplevelse. I Restaurant P.O.L.O. kan du nyde en gennemtænkte aftenmenu inspireret af det franske-nordiske køkken samt tilhørende vine. Brasseriet byder på klassisk danske bistroretter i et uformelt miljø, mens vores Sportsbar & Pub, Backstage at Bobbys byder på amerikanske og engelske favoritter.

Oplevelser for alle


I omlægningen fra Himmerland Golf & Country Club til Himmerland Golf & Spa Resort lagde vi stor vægt på at skabe et resort, hvor hver eneste gæst kunne se frem til en helt unik oplevelse.

Derfor kan du i dag krydre dit besøg i Himmerland med en række aktiviteter – vandsjov i badelandet, venskabelig konkurrence på bowlingbanen, en anderledes golfoplevelse på Adventure Golfbanen, en cykeltur i flotte naturrige omgivelser og meget mere.

 

Vi glæder os meget til at byde dig indenfor i vores udgave af himmerige:

Velkommen til Himmerland Golf & Spa Resort!