Stor investering i Himmerland Golf & Spa Resort

Vi er i gang med renovering af vores hotelværelser

Der er masser af arbejde til lokale håndværkere, når Himmerland Golf & Spa Resort over de kommende fire måneder investerer cirka 16 millioner kroner i renovering af samtlige 60 værelser.

Blot en uge efter sin første arbejdsdag som administrerende direktør for Himmerland Golf & Spa Resort, står Mark Bering nu i spidsen for en omfattende renovering af samtlige hotellets 60 værelser.

”Himmerland Golf & Spa Resort er et fantastisk sted, og jeg er utrolig glad for, at bestyrelsen har givet mig muligheden for at begynde mit arbejde her på stedet med at renovere og modernisere samtlige værelser. Det giver endnu bedre betingelser for at udbrede budskabet om dette fantastiske sted både i forhold til ferieophold og som rammen for kurser og konferencer,” siger Mark Bering.

Nye hotelværelser på Himmerland Golf & Spa Resort

Der er afsat cirka 16 millioner kroner til renoveringen, der hovedsageligt udføres af lokale håndværksfirmaer og forventes gennemført i begyndelsen af maj.

Det betyder også, at renoveringen er færdig, når Europa Tour turneringen i golf, Made in Denmark, vender tilbage til Himmerland fra den 23. til den 26. maj.

”Da vi har en forholdsvis kort periode til at gennemføre et stort projekt, er vi helt afhængige af de mange dygtige lokale håndværksvirksomheder. Samtidig er det en stor fordel, at Himmerland Golf & Spa Resort er ejet af Lars Larsen Group. Vi har haft et fremragende samarbejde med Interior Direct, som er en virksomhed specialiseret i design af hoteller, ligesom vi kan bruge andre virksomheder i Lars Larsen Group til at sikre, at værelserne bliver udstyret med de bedste senge, dyner, puder, møbler og så videre,” siger Mark Bering.

Han glæder sig meget til, renoveringen er gennemført i maj, så alle værelser står som nye, og gæsterne i Himmerland derfor får endnu bedre faciliteter end i dag.

Indtil arbejdet er færdigt, kan interesserede følge med i udviklingen på Facebook og Instagram.