Er du klar til sommerferien?

Klik her for at hente vores sommerprogram (PDF).

Den danske sommer kom tidligt i år, og vi har allerede fået glæde af solens varme i over en måned. Alligevel ser vi frem til sommerferien, og vi står klar til at byde vores mange sommergæster velkommen med en lang række spændende ophold, aktiviteter og events.

Alle er tænkt ind i vores sommerprogram – golfere, wellnessgæster, børnefamilier, venner og kærestepar. Mulighederne er mange, og derfor har vi lavet denne oversigt, som er din guide til sommerferien på Himmerland Golf & Spa Resort.

Golf, golf, golf...

For mange af vores gæster handler sommeren om golf, golf og atter golf – så selvfølgelig skal de jo have nogle gode golftilbud. Med vores sommer golfophold kan du kombinere dine golfrunder med overnatning på hotellet eller i vores nyrenoverede feriehuse, og til helt fordelagtige priser. Vil du bruge sommerferien til at blive endnu skarpere på golfbanen, står vores pro team klar med lynkurser i driving, shortgame og putting – eller tage hele familien med til vores familiegolf kursus. Tror du, at du allerede er ret skarpt på puttinggreenen, så tag udfordringen op og se om du kan “Beat the Pro”…

Er du ikke endnu kommet i gang med at spille golf, kan du tilmelde dig vores golfkørekort kursus, hvor du på 2 dage får al den nødvendige undervisning i teori og praktik, så du også kan få glæden af en runde på golfbanen.

Det Gode Liv

Sommerferien handler om gode og mindeværdige oplevelser sammen med dem, man holder kære. Nyd det gode liv i Himmerland med f.eks. vores Tapas & Rosé aftener på Skybar, hvor vi byder på rosévin ad libitum samt et stort koldt tapasbord under åben himmel, eller kom til MidnatsSpa i Nordic Spa, hvor du kan slappe af og nyde velværet fra de mange bade og saunaer langt efter dagens gæster er taget hjem. Derudover byder sommerprogrammet på koncert med Lune Carlsen inkl. stegt flæsk ad libitum, søndagsbrunch, midnatsbowling og happy hour tilbud.

Tid til familien

Ønsker man kvalitetstid med familien har vi et væld af muligheder, der er tiltænkte vores yngste gæster. Til familiens vandhunde, kan vi varmt anbefale vores Familie Spadage, hvor Nordic Spa åbner dørene til alle aldre og byder velkommen til en dag med skønne spaoplevelser til hele familien. Dertil har vi i badelandet både Plask & Badesjov og vores populære Pool & Pizza tilbud.

Der er selvfølgelig også mulighed for at få gode golfoplevelser sammen som familie. Deltag i vores Adventure Minigolf Turneringer med både voksne- og børnerækker, eller meld jer til vores Familiegolf kursus. Til de etablerede juniorspillere tilbyder vi som noget helt nyt også Junior Golf Camp – 2 dage med undervisning, spil, konkurrence og hygge for golfere i alderen 10-17 år.

Aktiv familie med børn

Aktiviteter alle dage

Udover vores specielle sommeraktiviteter og -events, byder vores resort på en række yderligere aktiviteter, som du kan benytte dig af lige når det passer. Herunder Adventure Minigolf, badeland, bowling, cykeludlejning, fitness, legeplads, pay & play, spa og tennis. Læs mere om de mange muligheder her.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

… og husk at holde øje med vores eventkalender, hvor du altid kan finde vores kommende tilbud, aktiviteter og events.