Made in Denmark: Kom til kæmpe folkefest i Himmerland

Den 23.-26. maj er Himmerland Golf & Spa Resort vært for Danmarks største sportsbegivenhed Made in Denmark Presented by FREJA. Årets tilskuere kan se frem til masser af musik og golf i verdensklasse.

Made in Denmark er en af de største golfturneringer på The European Tour, hvor en række af verdens bedste golfspillere kæmper om en samlet præmiesum på knap 23 millioner kroner. Sidste sommer blev den prestigefyldte golfturnering afviklet på Silkeborg Ry Golfklubs baner, men i år vender turneringen hjem til Himmerland Golf & Spa Resorts Backtee Course for femte gang:

– Det er en stor ære, at vi endnu engang får lov til at være vært ved Made in Denmark. Vi har arbejdet hårdt med at istandsætte hotelværelser og resortfaciliteter de seneste måneder, så både tilskuere og spillere kan nyde en suveræn totaloplevelse her i Gatten. Samtidig er vi glade for, at vores unikke omgivelser får den særlige anerkendelse ved at være omdrejningspunkt for Danmarks største sportsbegivenhed, fortæller Mark Bering, direktør hos Himmerland Golf & Spa Resort.

Turneringens tilskuere får mulighed for at opleve den helt unikke atmosfære på Himmerland Golf & Spa Resorts fantastiske baner – særligt på det ikoniske Hul 16, der også er kendt som Himmerland Hill. Bakkerne rundt om greenen skaber et naturligt amfiteater med plads til mange hundrede mennesker, og det skaber garanti for en usammenlignelig stemning.

– Det er svært at forklare den stemning, som Made in Denmark skaber. Det er en helt særlig oplevelse, uanset om du er golfinteresseret eller ej. Under hele turneringen vil der desuden være masser af liv og aktiviteter i området, så vi opfordrer alle til at komme og deltage i folkefesten, lyder det fra Mark Bering.

Musikoplevelser til Made in Denmark Festival

Made in Denmark har de seneste år tiltrukket op mod 80.000 tilskuere ved hver turnering. Det er således en sand folkefest, som fortsætter med musikfestivalen Made in Denmark Festival, når dagens sidste bold er spillet.

Musikprogrammet er i år fyldt med folkekære kunstnere, som går på scenen torsdag, fredag og lørdag fra klokken 19.30 og frem til midnat. Publikum kan blandt andet glæde sig til at opleve Lars Lilholt, Lune Carlsen, Peter A.G., Michael Falch, Bjarke fra Queen Machine og Poul Krebs. Herudover spiller også Hit Orchestra & Louise Moe, All Stars og Himmerland Golf & Spa Resorts egen Bobby The Pro.

Verdensstjerner kommer til Himmerland

Made in Denmark får igen i år besøg af en lang række danske, professionelle profiler herunder den talentfulde frederikshavner Lucas Bjerregaard, som netop nu er den højest placerede dansker på den officielle verdensrangliste. Lucas Bjerregaard får blandt andet selskab af ingen ringere end Thorbjørn Olesen, der for alvor slog sit navn fast blandt verdenseliten i 2018, da han var en del af Europas vindende Ryder Cup hold.

De danske professionelle får hård konkurrence fra internationale topnavne som for eksempel golflegenden Lee Westwood, der gæster Danmark for anden gang i forbindelse med Made in Denmark. Sidste år var englænderen også i turneringen, men tabte i omspil til landsfællen Matt Wallace. Wallace vender også tilbage i år i et forsøg på at genvinde titlen.

Ud over Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen kommer alle de danske European Tour-profiler til Made in Denmark. Det betyder, at man blandt andre kan opleve Danmarks mest vindende golfspiller gennem tiderne, Thomas Bjørn, sidste år vinder af Challenge Tour, Joachim B. Hansen, samt Søren Kjeldsen og Morten Ørum Madsen.

Første runde af Made in Denmark spilles torsdag den 23. maj på Backtee Course ved Himmerland Golf & Spa Resort. Mandag, tirsdag og onsdag forinden indledes Made in Denmark med prøverunder og Pro-Am. Turneringen afsluttes søndag den 26. maj med finalerunde og præmieoverrækkelse.

Alle er velkomne til at deltage i festlighederne. Følg med på Facebook-begivenheden for løbende opdateringer ang. program og turnering.