Himmerland Golf & Spa Resort vælger grøn rengøringsløsning


Himmerland Golf & Spa Resort indgår nu et samarbejde med virksomheden ACT.Global om en ny rengøringsløsning, der skal gøre resortet grønnere.

Hos Himmerland Golf & Spa Resort handles der altid med respekt og omtanke for miljøet, og det får nu direktør Mark Bering til at indgå et samarbejde med den danske virksomhed ACT.Global, der fokuserer på bæredygtig desinfektion til bl.a. sundhedssektoren samt hoteller og restauranter.

Det glæder mig, at vi nu kan kalde os et endnu grønnere resort ved at vælge dette miljøvenlige alternativ til vores traditionelle rengøringsprodukter. Det skaber de bedste rammer for vores gæster og ikke mindst vores medarbejdere, som nu får meget bedre arbejdsbetingelser og ikke bliver udsat for unødigt mange kemikalier, lyder det fra direktør Mark Bering.

Rengøringsløsningen kaldes Premium Purity™, som består af henholdsvis ACT CleanCoat og ACT ECA-systemet.

ACT CleanCoat er baseret på en avanceret teknologi, der er skabt til at bekæmpe skadelige mikrober såsom bakterier, vira, luftbårne skimmelsporer og kemiske forbindelser såsom VOCer. Midlet er transparent, lugtfrit og kan påføres på alle overflader. Når det efterfølgende udsættes for lys, starter en fotokatalytisk reaktion, der nedbryder mikrober og renser luften.

ACT ECA Systemet omdanner vand og salt til et flydende rengøringsmiddel ved at destabilisere og hæve den elektriske ladning af vandet. Ved ACT ECA er behovet for handsker og masker i rengøringen overflødig, og restproduktet er kun vand og salt. Løsningen nedbringer således brugen af giftige kemikalier, vand og plastik.

Himmerland Golf & Spa Resort har desuden indgået aftale med en ny producent af økologiske sæbeprodukter fra mærket ILoveEcoEssentials, som fremover vil være til rådighed for gæsterne på alle værelser samt til køb i receptionen.