Glæd dig til golfsæsonen 2019

Er du klar til gode golfoplevelser i 2019?

En ny og spændende golfsæson står for døren, og vi er helt sikker på, at det bliver en sæson, der byder på rigtig mange gode oplevelser.

I november 2018 blev vi for femte gang kåret som Danmarks bedste golfhotel ved World Golf Awards – en titel, vi har holdt godt fast i siden 2014. Det er derfor med stor glæde, at vi kan fortælle, at oplevelsen kun bliver bedre i 2019. Vi er nemlig i gang med en stor og omfattende renovering af samtlige hotelværelser, som forventes klar allerede i maj – lige inden vi byder Made in Denmark velkommen tilbage i Himmeriget.

Derudover byder vi på flere spændende golfoplevelser, som du kan glæde dig til i 2019.

Læs mere og find inspiration til din golfsæson herunder.

Nyheder 2019

Vi har i løbet af vintermånederne været i det kreative hjørne, og kan nu præsentere jer for en række nye golfoplevelser, der kommer i løbet af 2019.

Veninde Golfophold

I år tilbyder vi et nyt golfophold, der er tiltænkt den kvindelige golfer. Opholdet byder på 3 hyggelige dage i selskab med dine veninder, hvor I kan nyde 2 overnatninger i smukke omgivelser, gode golfoplevelser, spa og en lækker middag begge aftener.
Læs mere og bliv inspireret her.

Golf & Spa

Et ophold, der giver velvære til både krop & sjæl! Plej din sjæl med en runde golf, hvor du kan nyde spillet, den flotte natur og selvfølgelig masser af frisk luft. Efter runden kan kroppen forkæles med et besøg i Nordic Spa, hvor du kan slappe af med de forskellige bade og saunaer – lade varmen fra vandet lindre dine trætte muskler.
Se vores Golf & Spa ophold her.

4-dages golfskole

Endnu et nyt tiltag i 2019 er vores 4 dages golfskole, der tilpasses dit niveau. Vi har datoer til både “de grønne” og de mere øvede golfere, så du kan være sikker på at få den undervisning, der passer dine behov og evner på golfbanen.

Til den kommende golfstjerne

Golfkørekort

Lær at spille golf på et 2-dages begynder golfkursus i Himmerland, her får du den nødvendige undervisning i teori og praktik, til at tage dit golfkørekort og spille på en rigtig golfbane. Golfkørekort kurset tilbydes i løbet af foråret, så du har hele sommeren til at få glæde af din nye sport.

Junior Golf Camp

Til de unge golfere i alderen 10-17 år tilbyder vi igen i sommerferien en Junior Golf Camp. Camp’en byder selvfølgelig på masser af gode golfoplevelser i Himmerlands fantastiske omgivelser med rig mulighed for sjov og hygge undervejs.

De gode gamle

Grå Panter

Vores signatur golfskole for lærerige golfere på 50+ vender selvfølgelig stærkt tilbage igen i 2019. Grå Panter er et traditionsrigt golfskoleophold, der byder på 6 dage i golfens tegn med undervisning, spil og hygge.

Pro/Ams

Tre faste begivenheder i golfkalenderen er vores yderst populære Pro/Am turneringer, som byder på gode holdkonkurrencer, et spændende præmiebord, lækker forplejning og en festlig afslutning.

Golf for Drengerøve

Dette yderst populære golfophold henvender sig til den mandlige golfspiller og hans kammerater, der søger et frirum fra hverdagen og et par afslappende dage i golfens tegn. Opholdet byder på 2 overnatninger, fri golf i 3 dage og “drengerøvsmiddag” begge aftener.
Læs mere om Golf for Drengerøve her.

When Business meets Pleasure

Golference

Med vores Golference koncept, har vi lavet en god cocktail af golf og konference – en kendt kombination, der bare spiller. Dagen starter i mødelokalet, hvor formiddagen bruges til at få styr på business-delen og om eftermiddagen bliver der tid til “det sjove” med en runde på en af vores flotte golfbaner. Det giver rig mulighed for at netværke i et mere afslappet miljø eller blot nyde omgivelserne og sporten.

Company Days

Inviter dine forretningsforbindelser til en uforglemmelig Company Day, hvor I kan prøve kræfter med Backtee Course, som er vores European Tour bane samt spille hul 16 ”Himmerland Hill”. Vi har stor erfaring med afviklingen af golfevents, så du kan trygt lægge det hele i vores hænder og nyde dagen med dine gæster.

Made in Denmark 2019

Sidst men ikke mindst, ser vi selvfølgelig meget frem til, at Made in Denmark vender tilbage til Himmerland – og det sker allerede i maj. Vi glæder os til at byde de mange tilskuere velkommen og håber, at de selv bliver inspireret til en runde på Himmerlands flotte baner.

På gensyn i Himmeriget – vi ser frem til at byde dig velkommen i 2019!