Efterårshygge og forkælelse

Glæd dig til efterårsferien 2018 på Himmerland Golf & Spa Resort!

Vi står nemlig klar med en række ophold, aktiviteter og events, hvor der er sat fokus på hygge og forkælelse med dem, du holder kære. Her kan du se frem til kvalitetstid med familien, kæresten eller golfmakken samt rige muligheder for at nyde vores smukke natturige omgivelser.

Vi tilbyder 3 helt specielle efterårsophold med familiehygge, spaforkælelse og golfoplevelser.
Bor du i nærheden er du også velkommen til at kigge forbi en dag og få glæde af faciliteterne uden overnatning.

Sjov og hygge med familien

Efterårsferien er lige med familietid – og på Himmerland Golf & Spa Resort har vi faciliteterne til at underholde hele familien under et aktivt ophold i naturrige omgivelserne.

Vores Efterårs Familieophold byder på frie aktiviteter, som hele familien kan få glæde af. Overnatning foregår i vores rummelige familieværelser med hems, og på afrejsedagen får I en lækker madpakke “to-go”.

Derudover tilbyder vi en række aktiviteter og events, der er tiltænkte vores yngste gæster – om I kommer på et ophold eller blot for en dag. Forkæl jer selv med dejlige spaoplevelser til hele familien, når Nordic Spa åbner dørene op til Familie Spadage. Derudover har vi gode tilbud på Adventure Minigolf & Hygge og Pool & Pizza, og I kan blive klar til Halloween med gratis græskarskæring på terrassen.

Kærestetid eller venindehygge

Står efterårsferien på kærestehygge og -forkælelse, kan vi varmt anbefale vores Efterårs Spaophold, der byder på afslapning og dejlige oplevelser i Nordic Spa. Når aftenen falder på bydes I velkommen i Restaurant P.O.L.O. til en lækker 2-retters middag.
Opholdet er også et rigtig godt valg, hvis du trænger til en hyggetur med dine veninder.

Årets sidste golfophold?

Til vores golfgæster, har vi selvfølgelig også gode efterårstilbud. Udover 2 runder golf byder vores Efterårs Golfophold på en dejlig 2-retters menu, og der er mulighed for at få varmen igen efter runden med en tur i Nordic Spa. Dertil tilbyder vi Efterårsgolf & Frokost alle hverdage i oktober.

Hyggelige efterårsevents

Uanset om I kommer som kærestepar, veninder på tur eller en gruppe golfere, vil I helt sikkert kunne få glæde af vores Vildtaften inkl vinmenu, der afholdes begge lørdage i efterårsferien.

Når det gælder søndagshygge kan vi byde på Søndagsbrunch i Brasseriet eller Burger & Bowl i Backstage at Bobbys. Dertil kan du virkelig forkæle dig selv med vores Himmerigske Spasøndage – en mini-retreat med yoga, spa og meditation.

Er du mere til sjov og fest, kan du kigge forbi Backstage at Bobbys, hvor der hver fredag og lørdag serveres en lækker bowlingbuffet med mulighed for tilkøb af bowling samt fri øl, vin og vand. Begge lørdage i efterårsferien kan aftenen sluttes af med fest og farver til Midnatsbowling.