Fødselsdagstilbud

Nordic Spa fejrer 6 års fødselsdag

Vi byder velkommen med masser af forkælelse og gode spatilbud

Til januar er det 6 år siden, at Nordic Spa åbnede dørene for første gang. Siden da, har vi haft fornøjelsen af, at forkæle tusindvis af glade gæster både i spaområdet og med skønne behandlinger.

Det fejrer vi i hele januar måned med fantastiske tilbud på spa- & wellnessophold, spabehandlinger og entré til spaområdet.

Januar Wellness Weekend

Få en rigtig god start på det nye år med en hel weekend dedikeret til spa, wellness, afslapning og forkælelse. Dette helt specielle fødselsdagstilbud er en udvidelse af vores populære arrangement Himmerigske Spasøndage og tilbydes 3 weekender i januar – se datoerne her.

Opholdet byder på 2 dage med skønne spaoplevelser, herunder saunagus og dejlige selvbehandlinger. Overnatningen foregår i vores rummelige hotelværelser med udsigt til naturskønne omgivelser, og opholdet inkluderer derudover en udsøgt 5-retters aftenmenu, morgenyoga, morgenbuffet frokost i spa’en og en afsluttende guidet meditation.

Januar Wellness Weekend tilbydes fra kun 1.595,- pr. person i dobbeltværelse.

Spaophold -20 %

Vi har også et godt fødselsdagstilbud på vores Basis Spaophold, som giver fornyet energi samt gode muligheder for at benytte dig af resortets yderligere faciliteter. I hele januar måned giver vi nemlig 20 % rabat på opholdet – og det gælder om du kommer en eller to overnatninger.

Priser fra 695,- pr. person minus fødselsdagsrabatten.

Bestil dit spaophold nu på tlf. 9649 6100 eller mail hgsr@himmerlandgolf.dk.
Vi beklager, at det desværre ikke er muligt at få fødselsdagsrabat ved online booking.

Skønne behandlinger & afslappende spadage

Vi har selvfølgelig også gode fødselsdagstilbud til dig, der ikke har mulighed for at komme på et ophold – og det gælder både behandlinger og entré til spaområdet.

Tilbud på spabehandlinger – spar 50 %

I Nordic Spa tilbyder vi en bred vifte af skønne spabehandlinger, herunder massage, kropsbehandlinger, ansigtsbehandlinger m.m. Alle hverdage* i januar giver vi 50 % i fødselsdagsrabat på alle vores spabehandlinger.

Se hele udvalget af spabehandlinger her.

Booking er nødvendigt, så ring på tlf. 9649 6106 eller send en mail til wellness@himmerlandgolf.dk.

Invitér én, du holder af med i spa’en

Forkæl dig selv og din veninde, søster, mor eller kæreste med en tur i Nordic Spa.

Vi tilbyder nemlig 2 for 1 på spaentré alle hverdage* i januar. Her kan I nyde en afslappende spadag i smukke og rolige omgivelser. Vores spaområde byder på et bredt udvalg af dejlige bade og saunaer, og I er selvfølgelig også velkomne til at få endnu mere forkælelse i løbet af dagen ved at benytte jer af det ovenstående spabehandlingstilbud.

Da der er begrænset med pladser i spaområdet, anbefaler vi booking af spaentré i god tid
– ring på tlf. 9649 6106 eller send en mail til wellness@himmerlandgolf.dk.

* Hverdagstilbuddene gælder mandag-torsdag.

Fødselsdagstilbudenne gælder kun på de ovennævnte tidspunkter i januar 2019 og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.