5 tips til øget velvære og en bedre spaoplevelse

Få mere ud af din tid i Nordic Spa

På Himmerland Golf & Spa Resort tror vi, at det ofte er de små ting, der gør en god oplevelse til en uforglemmelig oplevelse. Herunder har vi samlet 5 gode bud på, hvordan du kan få endnu mere ud af dit besøg i Nordic Spa.

1. Start dagen med lidt let motion

Motion og fysisk aktivitet er lige så stor en del af velværet, som mental afslapning og forkælelse af kroppen. Vores spachef anbefaler faktisk, at du får lidt sved på panden eller svømmer nogle baner inden du benytter dig af spafaciliteterne – derfor er der altid adgang til badelandet og fitnesscenteret med i prisen på din spaentré. En gå- eller løbetur i vores smukke naturrige omgivelser giver også dejlig velvære til både krop og sjæl, samt masser af frisk luft i lungerne.

Fitnesscenteret på Himmerland Golf & Spa Resort

2. Lad dig guide af terapeuterne

Vores kvalificerede personale og elever er der for at hjælpe dig med at få mere ud af din tid i Nordic Spa. De giver gerne nyttige tips om alt fra brug af spafaciliteterne og valg af behandlinger, til hvad du kan gøre derhjemme, for at få øget velvære i hverdagen.

Bløde håndklæder i Nordic Spa

3. Opnå indre sundhed med lækker forplejning

Dit velvære bliver også påvirket af dine spisevaner – og her tror vi, at det handler om at skabe balance. En sund og nærende kost er grundlaget for din indre sundhed, men det er også vigtigt at du får glæde af din mad. Der skal være plads i livet, til at en gang i mellem kunne sige ja til de lækre fristelser! I Nordic Spa tilbyder vi forplejning, der opfylder begge behov.
Ved spabaren på 1. sal finder du flere typer vand og saft samt frisk frugt, der gør det nemt og lækkert at holde kroppen hydreret under dit besøg i spaområdet. Dertil er der mulighed for at bestille en let frokost, et glas vin og andre smagsfulde forfriskninger fra menukortet.

Frisk frugt og forfriskende saftevand ved spabaren i Nordic Spa

4. Vis dine fødder lidt kærlighed

Dine hårdtarbejdende fødder er i gang fra du står op om morgenen, til du går i seng sent om aftenen. Dertil er de meget af tiden pakket helt ind i strømper og sko, hvor de hverken får frisk luft eller dagslys. Så husk at bruge lidt tid ved vores fodbehandlingsområde, hvor du kan forkæle dine fusser med et skønt fodbad med badesalt. I wellnessreceptionen kan du derudover købe skønne selvbehandlingsprodukter, så du får endnu mere ud af dit fodbad!

Plej dine fødder i Nordic Spa

5. Book en behandling

Det er skønt med en tur i spaområdet, men vil du skrue helt op for velværet under dit besøg i Nordic Spa, kan vi varmt anbefale en skøn spabehandling. Her skal du ikke andet end at lægge dig på briksen og lade tankerne glide væk – det er den ultimative forkælelse!

Ansigtsbehandling i Nordic Spa Himmerland

Nordic Spa har åbent alle dage og tilbyder spaentré og -behandlinger i smukke naturrige omgivelser.

Læs mere og find inspiration til din næste spaoplevelse herunder.