Referencer

Herunder kan du se, hvad andre virksomheder synes om de konferencer, Company Days og arrangementer, de har holdt her på Himmerland Golf & Spa Resort.

Scanpan A/S

Vi havde igen et godt ophold hos jer, og et super dejligt mødelokale med udsigt over banen.

Det er dejligt at komme op til jer og holde vores møder ude af huset når det er behov for dette. Jeg føler virkelig at der er styr på det lige fra modtagelsen til vi tager afsted igen. Jeres medarbejdere er super imødekommende og servicemindet hele vejen rundt og jeres mad og forplejning er i top klasse. Det kan I godt være stolte af!

René Hougaard Brund, Managing Director, SCANPAN A/S

Nordjyske Medier

Vi havde et par rigtig dejlige dage, da vi holdte salgsseminar på Himmerland Golf & Spa Resort. Kæmpe ros til hele jeres organisation for rigtig god service, lækker mad, dejlige værelser. Alt i alt havde vi et meget fint ophold.

Vi kommer klart til at anbefale andre virksomheder, at afholde lignende arrangementer i Himmerland.

Lars Chr. Slinger, Nordjyske Medier

Aalborg University

Tak for et fantastisk ophold hos Himmerland Golf og Spa i jeres dejlige omgivelser.

Alt fra hotelværelser til jeres professionelle og imødekommende medarbejdere, jeres mødefaciliteter og ikke mindst jeres særdeles lækre forplejning var en stor fornøjelse. En helt igennem rar oplevelse!

Lene Rasmussen, Section Secretary Copenhagen, Aalborg University

Swedoor

Kære Team Himmerland

Vi vil gerne sige, Jer mange tak for en fantastisk oplevelse under vores firmaevent d. 2-3 marts 2018.
Oplevelsen var bare perfekt hele vejen igennem, takket være kompetent personale – alle ønsker blev imødekommet og forplejningen var helt ekstraordinær.

Glæder os allerede til næste gang.

Jannie Munk Grønbek, Swedoor, Jeld-Wen Danmark

Dansk Metallurgisk Selskab

Himmerland Golf og Spa Resort lagde et flyvende tæppe ud under Dansk Metallurgisk Selskabs Vintermøde 2018. Fantastisk mad, glimrende værelser og mødefaciliteter. Det er dog personalets hjælpsomhed og fleksibilitet mht. til småændringer, jeg specielt vil fremhæve.

Grethe Winther, Formand for Dansk Metallurgisk Selskab