Konference- og mødepakker

Få mere ud af dit møde i Himmerlands naturrige omgivelser


Vi kan imødekomme ethvert behov, hvad enten I er 10 eller 280 deltagere.
Vi tilbyder et udvalg af møde & konferencepakker, og der er rige muligheder for at krydre pakkerne med sjove teambuildings-aktiviteter eller hyggeligt samvær.

Vores sparringspartner og meetovator hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning til lige netop jeres arrangement.

Meningsfyldte forstyrrelser

Forbliv skarp hele dagen og få mere ud af mødet!

Lange møder er altid en udfordring! Det vil vi gerne være behjælpelig med, og derfor inkluderer et møde i Himmerland altid Meningsfyldte Forstyrrelser — en 10 minutters pause, hvor vi vil underholde og udfordre jeres deltagere med et lille event. Det giver fornyet energi til mødet, så alle er friske og klar til det næste punkt på dagsordenen. Der hører altid en gratis meningsfyldt forstyrrelse med i alle møder & konferencer hos os.

En meningsfyldt forstyrrelse kan…

Foregå i mødelokalet, på pauseområder eller ude i den friske luft.
Indeholde teambuilding- og samarbejdsøvelser.
Få deltagerne til at komme op af stolene og bevæge kroppen.
Trække tankerne væk fra mødet og over til noget helt andet.
Opfordre til kreativitet – både pyskisk og fysisk.
Byde på afspænding, ro og forkælelse, f.eks. med et besøg fra Nordic Spa.
Få deltagerne til at grine og slappe af.

Et mini-break med mening

Uanset hvad vi finder på, er formålet altid det samme: at forstyrre mødeforløbet og give fornyet energi, så alle er frisk og klar til det næste punkt på dagsordenen. Din meetovator vælger en aktivitet, der passer til lige netop jeres møde. Aktiviteten inkluderer hverken tøjskift, sved på panden eller andre grænseoverskridende oplevelser – blot åbent sind og godt humør.

Meetovator & sparringspartner


Vores erfarne meetovator sørger for, at I får det bedste ud af jeres konference.

Du vil få en personlig sparringspartner og kontaktperson under hele processen. De kommer med gode ideer til deltagerinvolvering, forplejning og indretning af mødelokaler, ligesom de kan udføre icebreakers og andre sociale aktiviteter. De står til rådighed når I ankommer til Himmerland, hjælper selvfølgelig med teknik og IT, og sørger for at alt kører som det skal, så du kan koncentrere dig om dine deltagere.

Hør mere om mulighederne for jeres arrangement og tag en uforpligtende snak med meetovator & konferencechef, Anette Carstens på tlf. 9649 6109 eller mail ac@himmerlandgolf.dk.

Vi håber, at i får en fantastisk tid på vores konferencecenter, hvor i kan nyde de adskillige aktiviteter og den skønne natur ved siden af møderne.

Referencer


“Himmerland  Golf & Spa Resort lagde et flyvende tæppe ud under Dansk Metallurgisk Selskabs Vintermøde 2018. Fantastisk mad, glimrende værelser og mødefaciliteter. Det er dog personalets hjælpsomhed og fleksibilitet mht. småændringer, jeg specielt vil fremhæve.”

– Grethe Winther, Formand for Dansk Metallurgisk Selskab
Billedresultat for Dansk Metallurgisk Selskab logo

Læs mere om nogle af de virksomheder, der har holdt konference, møde eller arrangementer her på Himmerland Golf & Spa Resort. Hør deres udtalelser, og bliv inspireret af deres oplevelser hos os her.