Firmaevents

Afhold firmaarrangementer i Himmerland


Vi har ressourcer og rammer til at arrangere en lang række forskellige firmaevents – lige fra den store Company Day til sjove eller udfordrende aktiviteter.

Vi skræddersyer et program, der er oplagt til at give det udbytte, I ønsker – f.eks. teambuilding, gode madoplevelser og socialt samvær. Vi har mange forslag til teambuildingaktiviteter, så tøv ikke med at kontakte os for at høre om de mange muligheder for at afholde et firmaarrangement hos os.

Vores store anlæg åbner op for både indendørs- og udendørsaktiviteter, ligesom der er mulighed for at holde firmafest om aftenen. Ønsker I overnatning, kan det foregå enten på hotellet eller i vores hyggelige feriehuse med plads op til 6 personer.

Find inspiration til jeres næste firmaevent med eller uden overnatning, og se priser i vores aktivitetskatalog.

Lad os inspirere

Et forslag til en sjov og aktiv dag med efterfølgende fest:

Kl. 15: Ankomst, kaffe og kage
Kl. 16: Aktiviteter, f.eks. “Tosset med Golf”, Adventuregolf & bowling
Kl. 18: Velkomstdrink
Kl. 18.30: Festmiddag inkl. øl, vand og vin i 3 timer
Kl. 22: Kaffe/te og sødt
Kl. 01: Natmad

Priser fra kr. 935,- pr. person

Forespørgsler

Hør mere om mulighederne for jeres firmaevent og tag en uforpligtende snak med meetovator & konferencechef, Anette Carstens:

Tlf. 9649 6109 eller mail ac@himmerlandgolf.dk.

Referencer


“Kære Team Himmerland. Vi vil gerne sige, Jer mange tak for en fantastisk oplevelse under vores firmaevent d. 2-3 marts 2018. Oplevelsen var bare perfekt hele vejen igennem, takket være kompetent personale – alle ønsker blev imødekommet og forplejningen var helt ekstraordinær. Vi glæder os allerede til næste gang.”

– Jannie Munk Grønbek, Swedoor, Jeld-Wen Danmark

Billedresultat for swedoor logo

Læs mere om nogle af de virksomheder, der har holdt konference, møde eller arrangementer her på Himmerland Golf & Spa Resort. Hør deres udtalelser, og bliv inspireret af deres oplevelser hos os her.