Unikke konferencer i Himmerland

Business, but not as usual | Oplev vores konferencecenter


Ikke to konferencer eller firmaevents er ens — og det er især tilfældet på Himmerland Golf & Spa Resort, hvor vi har ressourcerne og rammerne til at skræddersy et event, så det imødekommer selv de mest spektakulære ønsker. Kontakt os, og få et tilbud, der matcher jeres behov, eller tjek vores færdige golference-løsninger ud.

De flotte omgivelser skaber det perfekte arbejdsmiljø — med plads til ro og fordybelse.
Bliv inspireret af vores storslåede natur. Skift byens puls ud med åbne vidder og inspirerende grønne omgivelser. Himmerland Golf & Spa Resort er placeret i Nordjyllands smukke landskab, dog er der kun en 45 minutters køretur fra Aalborg eller 1 time og 15 minutter fra Aarhus.

Vi kan levere og sørge for alt, du har brug for til din konference — alt samlet under samme tag i vores udsøgte konferencecenter. Om du er på udkig efter konferencelokaler, mødelokaler eller vil afholde en konference med overnatning, så er Himmerland Golf og Spa Resort stedet for dig og dine kollegaer!

 

Ring på 9649 6100

Firmaevents der bringer jer sammen


Vores unikke omgivelser er velegnede til et bredt udvalg af firmaevents.
Pust nyt liv i mødet med en energigivende pauseaktivitet, giv deltagerne en mindeværdig oplevelse med vores sjove teambuilding-aktiviteter, eller invitér samarbejdspartnere til en Company Day, hvor der er tænkt på det hele.

Vi har mødelokaler i alle størrelser til alle behov – gå på opdagelse i vores oversigt her, og find det, der passer til jeres behov.

Vi elsker at glæde og overraske jer med lækker og bæredygtig forplejning fra vores egne restauranter. Samtidig vil vi gerne sikre os, at I får mere end bare dejlige smagsoplevelser ud af maden.

Vores kursusforplejning skal være noget der giver god energi, og der holder både kroppen og hjernen kørende under en lang dag i mødelokalet. Derfor tager vi udgangspunkt i følgende 5 gode kostråd: varieret kost, mere fuldkorn, mere frugt og grønt, mindre sukker og masser af vand.

GOD FORNØJELSE OG VELBEKOMME!

Referencer


“Tak for et fantastisk ophold hos Himmerland Golf og Spa i jeres dejlige omgivelser. Alt fra hotelværelser til jeres professionelle og imødekommende medarbejdere, jeres mødefaciliteter og ikke mindst jeres særdeles lækre forplejning var en stor fornøjelse. En helt igennem rar oplevelse!”

– Lene Rasmussen, Section Secretary Copenhagen, Aalborg University
Relateret billede

Herunder kan du se nogle af de virksomheder, der har holdt konference, møde eller arrangementer her på Himmerland Golf & Spa Resort. Læs deres udtalelser, og bliv inspireret af deres oplevelser hos os her.