Spa for par

Nordic Spa på Himmerland Golf og Spa Resort indbyder til masser af forkælelse, men også til masser af romantik. Trænger dig og din partner til at holde en pause fra hverdagen og blot nyde hinandens selskab i afslappende og uforstyrrede omgivelser, så kom til Himmerland og nyd spa for to. Her kan I nyde et romantisk ophold med alt hvad hjertet kan begære, lige fra forfriskende behandlinger og spa-faciliteter i vores spa for to til lækker mad og smukke omgivelser i form af Himmerlands dragende natur.

Nyd vores Basis Spaophold, den lækre Deluxe Spaophold eller udforsk vores mange ophold.

Forkælende spa for par

  • Vores spa for par er skabt til afslapning og ro
  • Prøv jacuzzien og vores mange bade og saunaer
  • Få en ansigts- og kropsbehandling eller en anden spabehandling vores wellnessområde
  • Kombinér opholdet med en tur på golfbanen eller prøv vores mange aktiviteter på resortet
  • Pris fra 795,- pr. person

Vores koncept, Nordic Spa, er fokuseret på at skabe den gode oplevelse i flotte omgivelser – perfekt til spa for to. Vi har kombinere nordisk minimalisme med sydlandsk luksus hvilket giver en både afslappende og indbydende atmosfære, og vi er overbeviste om, at det er opskriften på den perfekte spa for par.

Spa for to

I bydes velkommen i spaen med kvalitetsbadekåber og -tøfler, så I kan komme i den helt rette spa-stemning. Vores wellness-eksperter står klar til at rådgive og assistere jer under hele opholdet, så det eneste I skal bekymre jer om er at slappe af og nyde vores luksuriøse faciliteter i hinandens selskab. I kan selvfølgelig også nyde vores spa for par på egen hånd, hvis det foretrækkes. Spa for to er perfekt til at få afbræk fra en travl hverdag, lade op og vende hjem med fornyet energi og overskud. Spa for to er desuden en god måde at komme tættere på hinanden, og vores hyggelige og intime omgivelser danner de perfekte rammer for spa for par.

Underholdende aktiviteter og smuk natur

På et romantisk ophold hos Himmerland Golf & Spa Resort er der, foruden vores spa for par, rig mulighed for at udforske vores øvrige faciliteter. Som sagt er vi i dag mere end et golfhotel, og det afspejler sig blandt andet i vores store udvalg af forskellige aktiviteter – der er noget for enhver smag. Efter spa for to kan du eksempelvis udfordre din partner på én af vores baner i bowlingcentret, eller I kan gå en runde på vores unikke Adventure Minigolf-bane. Adventure MiniGolf er en blanding mellem golf og minigolf, der både henvender sig til nybegyndere og øvede. I kan også leje en cykel og udforske den smukke, omkringliggende natur. Tag eksempelvis en tur til Limfjorden, udforsk Thingbæk Kalkminer eller besøg Rold Skov og Lille Vildmose. Find alle vores aktiviteter her.

Ophold med lækker mad

Under et ophold på Himmerland Golf & Spa må I selvfølgelig ikke snyde jer selv for et lækkert måltid i en af vores restauranter. Sammen med vores spa for par er det den perfekte kombi. På Restaurant P.O.L.O, Brasseriet og Backstage at Bobby’s tilberedes maden af vores dygtige kokke, der bruger sæsonens friske råvarer og henter inspiration i især det franske og nordiske køkken. Der er et stort fokus på bæredygtighed, fordi vi gerne vil være tro mod den natur, som Himmerland Golf & Spa er afhængig af. Vi tror på, at lækre autentiske måltider er essentielt for et afslappende og luksuriøst ophold, og det er oplagt at kombinere med spa for par.

Når I har fået nok afslapning og wellness i vores spa for to og er blevet mætte af oplevelser og mad, kan I trække jer tilbage til værelset inden jeres romantiske ophold rundes af med en skøn og forfriskende morgenmad næste dag.

Oplagt til golfentusiaster

Er I golfentusiaster er det selvfølgelig nærliggende at gå en runde eller to på én af vores anerkendte og meget smukke golfbaner. Vi tilbyder et anderledes og afslappende golfophold, hvor I starte dagen på greenen og efterfølgende forkæle kroppen med et besøg i spaafdelingen med spa for to.

Kunne et romantisk spa for par ophold på Himmerland Golf & Spa være noget for dig og din partner? Se priser og booking-muligheder nedenfor, eller ring til os på tlf.+45 9649 6100, hvor vi kan fanges alle dage fra 06-22.