Golfskoleophold


Med et golfskoleophold kan du kombinere et ophold på Himmerland Golf & Spa Resort med golfundervisning på vores golfskole fra vores dygtige pro-team. Her kan du sænke dit handicap og øge spilleglæden i Himmerlands naturskønne omgivelser, som er ramme for nogle af Jyllands bedste golfbaner.

Himmerlands Golf Academy byder på et bredt udvalg af golfskoleophold, hvor du kan se frem til golfundervisning fra vores eksperter og spil på banen i godt selskab. Vores golfskole planlægges således, at der også er plads til at hygge sig undervejs og nyde de flotte omgivelser ved Danmarks bedste golfhotel.

Læs nærmere om forskellige typer af golfskoler ved at klikke på billederne, og find lige det ophold, der passer til dine evner, ønsker og behov. Her kan du desuden se, hvilke datoer der er åbne for netop den golfskole du søger og booke dit næste golfophold.

Golfundervisning med resultater


Undervisningen på golfskolen vil være en kombination af tests i de forskellige discipliner, videoanalyse samt vejledning og tips af vores erfarne proffer, så du tager hjem med den nødvendige viden og teknik for at tage dit golfspil til helt nye højder.

Vores professionelle golf-undervisere fokuserer på mentalitet såvel som teknik og giver dig et godt grundlag for at forbedre dit golfspil – også lang tid efter din tid på vores golfskole. Dermed vil golfskolen hjælpe dig med at udvikle dig i fremtiden, så du kan fortsætte med at se resultater og blive en endnu bedre golfspiller.

Golfskole for alle


Smukke og udfordrende baner
Golfundervisningen på golfskolen finder sted på vores tre velholdte og smukke baner, Backtee Course, Garia Course og Bette Course. Det er alle udfordrende huller, som passer til alle niveauer, og som gør, at vi kan hjælpe dig med at forbedre alle facetter af dit spil. Backtee Course er henvendt mod de øvede og er en del af European Tour, Garia Course er en smuk og udfordrende parkbane, og Bette Course er en begyndervenlig ’Pay & Play’ bane.

Golfundervisning og meget mere
For alle vores typer af golfskoler gælder det, at du ved siden af undervisningen får lov at nyde de forskellige, spændende faciliteter som Danmarks bedste Golfhotel fra 2014-2017, Himmerland Golf & Spa Resort har at tilbyde. Når golfskolen holder pause, kan du f.eks. prøve vores golfbaner på egen hånd, tage en dukkert i badelandet, forkæle dig selv i spa- og wellness-området, Nordic Spa, få sved på panden i fitness og spise lækker mad i én af vores indbydende restauranter. Dermed kan et golfskoleophold hos Himmerland Golf & Spa Resort ikke bare være med til at forbedre dit golfspil, men også give fornyet energi og en rigtig god oplevelse, som du sent vil glemme.

Udvalg af golfskoler
Som sagt forsøger vi at favne bredt i vores udvalg af golfundervisning, og vi har derfor en håndfuld tilbud, så der er noget til et hvert behov. For det modne publikum tilbyder vi Grå Panter Classic: fem overnatninger med fire dages golfundervisning, fem runder golf, fuldpension, fri adgang til badeland og fitness og meget mere. Vi tilbyder desuden Ladies Week, hvor kvinderne over tre dage får golfundervisning fra vores dygtige, kvindelige trænere, Lisa Sørensen og Lena Nielsen. Dette er selvfølgelig kombineret med en tur på Garia Course, fuldpension og fri entré til badeland og fitness. Dette er blot eksempler på vores forskellige golfskoler.