Golfskoleophold

Golfskole for alle


Med et golfskoleophold kan du kombinere et ophold på Himmerland Golf & Spa Resort med golfundervisning på vores golfskole fra vores dygtige pro-team. Her kan du sænke dit handicap og øge spilleglæden i Himmerlands naturskønne omgivelser, som er ramme for nogle af Jyllands bedste golfbaner.

Himmerlands Golf Academy byder på et bredt udvalg af golfskoleophold, hvor du kan se frem til golfundervisning fra vores eksperter og spil på banen i godt selskab. Vores golfskole planlægges således, at der også er plads til at hygge sig undervejs og nyde de flotte omgivelser ved Danmarks bedste golfhotel.

Læs nærmere om forskellige typer af golfskoler ved at klikke på billederne, og find lige det ophold, der passer til dine evner, ønsker og behov. Her kan du desuden se, hvilke datoer der er åbne for netop den golfskole du søger og booke dit næste golfophold.

Golfundervisning med resultater


Undervisningen på golfskolen vil være en kombination af tests i de forskellige discipliner, videoanalyse samt vejledning og tips af vores erfarne proffer, så du tager hjem med den nødvendige viden og teknik for at tage dit golfspil til helt nye højder.

Vores professionelle golf-undervisere fokuserer på mentalitet såvel som teknik og giver dig et godt grundlag for at forbedre dit golfspil – også lang tid efter din tid på vores golfskole. Dermed vil golfskolen hjælpe dig med at udvikle dig i fremtiden, så du kan fortsætte med at se resultater og blive en endnu bedre golfspiller.