Feriehuse

Stort udvalg af feriehuse

336 feriehuse omgiver Himmerland Golf & Spa Resort og byder på masser af plads til at nyde familie og venners selskab.

Husene ligger midt i den smukke og fredfyldte himmerlandske natur dog stadig i bekvemmelig afstand til alle resortets faciliteter — især til vores fantastiske golfbaner.

Alle feriehusene er privatejet og individuelt møbleret, som betyder variationer i stilarter og indretning — ikke to huse er ens. Dog rummer de alle:

  • Køkken
  • Badeværelse med bruser
  • Spisebord med stole
  • Stue med sofa og sofabord
  • Privat terrasse med havemøbler
  • Privat parkeringsplads

Alle huse har en TV-pakke, og nogle huse har også WiFi (opkræves tillægsgebyr). Udvalgte huse tillader rygning, eller at der kan medbringes kæledyr og kan anmodes ved booking.

Hustyper

Husene er delt op i to forskellige kategorier:

Golfsvinget
Vores hyggelige A-huse har plads til 4-6 personer fordelt i 2 soveværelser (et med dobbeltseng og et med 4 enkeltsenge). Nogle af husene daterer helt tilbage til grundlæggelsen af Himmerland Golf & Country Club i 1979, og derfor ligger de tættest på resortets centrum.

Golfparken & Golfvænget
Husene i Golfparken og Golfvænget er nyere end A-husene med moderne indretning og lidt mere plads. I disse huse er der plads til enten 4 personer i 2 værelser eller 5-6 personer i 3 værelser, afhængig af ejerens valgte indretning. Husene ligger ca. 1 km fra centeret.

Golfsvinget: fra 650,-
pr. person ved min. 2 personer huset

Golfparken / Golfvænget: fra 700,-
pr. person ved min. 2 personer i huset