Nordjyllands bedste golfbaner


Hvad enten du er øvet eller nybegynder, er der rig mulighed for at få flere gode golfoplevelser hos Himmerland Golf & Spa Resort i Nordjylland. Her på siden kan du læse om status på banerne lige nu samt de tre forskellige baner, vi har. Har du mod på at prøve vores udfordrende golfbaner, kan du finde greenfee og priser her eller booke et af vores mange golfophold.

Backtee Course blev omlagt i 2012, og er fra august 2014-2017 vært for en European Tour turnering. Vores anden 18-hullers golfbane, Garia Course, var den første golfbane i Himmerland, da den blev anlagt for over 30 siden. Til nybegyndere har vi Bette Course, en 9-hullers Pay & Play bane, hvor alle kan være med.

Pay & Play på vores 9-hullers Bette Course koster kun 50,- for 1 runde med greenfee.

Læs mere om greenfee og priser her.

Golfbanestatus


11/10 2018 – Backtee Course lukket d. 27/10

Backtee Course vil være lukket lørdag d. 27/10 2018 indtil kl. 13. Garia Course er stadig åbent for spil hele dagen.

Mvh. Greenkeeperne


19/9 2018 – Banestatus september

Garia Course
Greens er i rigtig god stand – flotte grønne og jævne. Der er ingen planer om, at gøre noget spilforstyrrende på dem foreløbigt.
Fairways er kommet sig godt efter en hård og tør sommer – de er nu tætte og grønne igen.

Backtee Course
Vi er gået i gang med forberedelserne til European Tour, der afvikles i maj. Greens er under behandling i uge 38, hvor de bliver hollow coret (= vi tager propper op). Herefter påfører vi 60 tons sand og til sidst bliver de eftersået. De vil derfor være lidt ujævne i resten af ugen. Greens bliver tromlet dagligt, så de hurtigt bliver jævne igen.
Fairways er super gode, og fra uge 39 vil banen stå skarpt hele vejen rundt.

Vinterarbejde
Når vi går i gang med vinterarbejdet, vil det blive meldt ud her på hjemmesiden i god tid.

Mvh. Greenkeeperne

Vores golfbaner


Banen der startede det hele

Golfbanen der startede det hele, Garia Course, har gjort Himmerland Golf & Spa Resort og Nordjylland generelt til en yndet golfdestination blandt danske golfelskere siden sidst i 70’erne. Garia Course blev tegnet af golfarkitekt, Jan Sederholm og er en rigtig parkbane med en idyllisk, men udfordrende opbygning. Tag ikke fejl af de hyggelige jyske vandløb, grønne buske og skinnende søer – under overfladen venter nemlig en svær golfbane, der kræver eftertanke og kreativitet for at leve op til handicappet.

Garia Course er uden tvivl én af Nordjyllands hyggeligste golfbaner, og den er oplagt til en hyggelig golfferie med venner, familie eller kolleger. Banen er 5.377 meter fra gul tee og har en normeret spilletid på fire timer. I den tid er der plads til både at hygge sig og forbedre sine evner i de naturskønne omgivelser på Himmerlands første golfbane.

Golf for begyndere i Jylland
Sidst og mindst har vi også Bette Course-golfbane – en 9-hullers Pay & Play golfbane, hvor alle kan spille uanset handicap og klubmedlemskab. Bette Course er oplagt til begyndere, der lige har fået øjnene op for golf, men henvender sig også til øvede, der vil forbedre sit spil på den korte golfbane. Bette Course er enormt charmerende med både sandbunkers, vand, træer og en tilgivende rough, og igennem årene har den lokket mange nybegyndere på golfbanen i ”fordærv” og ind i golfsporten.

En del af European Tour
Vores fineste golfbane, Backtee Course har siden 2014-2017 været en del af PGA European Tour, hvor den bruges til Made in Denmark og Challenge Tour. Banen har på den måde været med til at putte Jylland på verdenskortet for golf. Golfbanen blev omlagt tilbage i 2012 og er tegnet af den internationalt anerkendte golfbane-arkitekt, Philip Spogard, som har satset på at skabe en naturtro og alsidig bane, der passer til alle handicap og falder godt ind i den nordjyske natur her i hjertet af Jylland.

Backtee Course er med sine 18-huller placeret med udsigt til vand og sandbanker, og den er især kendetegnet ved hul 16, ”Himmerland Hill”, som er blevet et legendarisk stop på European Tour og et must for alle golfelskere, der kommer forbi Nordjylland. Fælles for alle huller på golfbanen er, at de kan spilles på forskellige måder, og det betyder, at Backtee Course kan prøves igen og igen med en ny golfoplevelse hver gang. Den normerede spilletid på golfbanen er 4,5 time.

En god oplevelse i den jyske natur

Tro mod naturen
Hos Himmerland Golf & Spa Resort har vi generelt gjort meget for at skabe nogle baner, der ikke bare tager sig godt ud, men som også er tro mod den omkringliggende natur. Himmerland rummer noget af Jyllands smukkeste natur, og det vil vi gerne udnytte og afspejle i vores golfbaner, hvor du både finder vandløb, søer, sandbunkere og selvfølgelig bevoksning med rødder i det nordjyske. Hvert år strømmer golfelskere fra hele verden til Himmerland Golf & Spa Resort, men der altid plads til én mere – uanset om du er nybegynder eller øvet på golfbanen.

Den ultimative golf-oplevelse
På vores golfresort har vi sigtet efter at tilbyde den ultimative golf-oplevelse. Derfor kan du opgradere din tur på en af vores golfbaner til et forkælende ophold. På vores resort tilbyder vi eksempelvis gode restauranter og et luksuriøst spa- og wellnes-område, Nordic Spa, som du kan krydre dit golfophold med. Find lige det ophold, der passer bedst til dig her.