Nordjyllands bedste golfbaner

Vores golfbaner


Hvad enten du er øvet eller nybegynder, er der rig mulighed for at få flere gode golfoplevelser hos Himmerland Golf & Spa Resort i Nordjylland. Her på siden kan du læse om status på banerne lige nu samt de tre forskellige baner, vi har. Har du mod på at prøve vores udfordrende golfbaner, kan du finde greenfee og priser her eller booke et af vores mange golfophold.

Backtee Course blev omlagt i 2012, og er fra august 2014-2017 vært for en European Tour turnering. Vores anden 18-hullers golfbane, Garia Course, var den første golfbane i Himmerland, da den blev anlagt for over 30 siden. Til nybegyndere har vi Bette Course, en 9-hullers Pay & Play bane, hvor alle kan være med.

Pay & Play på vores 9-hullers Bette Course koster kun 50,- for 1 runde med greenfee.

Læs mere om greenfee og priser her.

Golfbane status


15/2 2019 – Garia Course åbent for spil

Garia Course er fra i dag åbent for spil, og i den anledning tilbyder vi greenfee til kun kr. 200,- pr. runde (tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter).

Det er dog vigtigt, at vi alle er med til at skåne banen på dette årstid – læs hvordan du passe på banen her.

Backtee Course er fortsat lukket og forventes åbent ca. d. 1/4 2019, ligesom der stadig er helt lukket for golfbiler.

Mvh. Greenkeeperne


29/11 2018 – Vinterlukning af træningsanlægget

Driving range: Boldmaskinen på driving rangen er pr. dags dato lukket. Der er stadig mulighed for at anvende/slå ud på driving rangen, men der er indført høflig selvbetjening, hvilket betyder man selv samler bolde ind.

Indspils og puttinggreens er vinterlukket.

Toiletfaciliteter er også pr. dags dato vinterlukket.

Mvh. Golfproerne