Kropsbehandlinger

Himmerlands Signatur behandling

Vi byder dig velkommen med et varmt eucalyptusduftende boblebad. Efter badet fortsætter behandlingen på vores varmesten, hvor kroppen skrubbes med det fineste havsalt blandet med økologisk eucalyptusolie. Håret vaskes og du får en hovedbundsmassage med en blødgørende balsam. Behandlingen fortsætter med en kropsmassage i varm ingefærolie, hvor vi anvender varme sten. Som afslutning får du en skøn ansigtskur.

110 min. | kr. 1.275,-

 

Blød & Glat

En gennemført oplevelse som blødgør og forfiner huden. Behandlingen starter med en helkropsscrub i to dele, først en dybdegående scrub som indeholder bambus og jojobaperler, derefter en fugtgivende multisyre. Huden poleres for at opnå en optimal glans. Afslutningsvis nyder du en hovedbundsmassage og en afslappende kropsmassage med en opvarmet vitamincreme og ingefærolie. Et vitaminboost til din hud!

80 min. | kr. 975,-

 

Opstrammende Detoxbehandling

En intensiv behandling der fokuserer på at stramme op og øge hudens elasticitet. Behandlingen starter med en blid tørbørstning som stimulerer udrensningen, herefter følger en opstrammende massage med en aktiv slimming serum, kølige omslag opblødt i mineralvand som hjælper med at forme og skulptere problemområder. Som afslutning påføres en varm olieblanding, der virker udrensende og opstrammende.

50 min. | kr. 675,-

 

Golfspillerens redning

Kom direkte fra golfbanen og nyd en rengørende og afslappende behandling. Kroppen peeles med en lækker scrub. Til slut nydes en massage, som virker blødgørende på spændte og trætte muskler.

50 min. | kr. 675,-

 

Mor & Baby

At vente sig, er en meget speciel tid, hvor man kan trænge til lidt ekstra pleje. Behandlingen starter med et skønt fodbad hvor fødderne skrubbes. Herefter følger en udsøgt og opfriskende ansigtskur som indeholder afrensning, maske og massage. Til slut masseres nakke, skuldre og fødder i en kølende mentholcreme.

50 min. | kr. 675,-

 

Romantisk parbehandling

Glem tid og sted — bare nyd af være sammen med den du holder af. I starter behandlingen i vores private sparum med et glas vin. Herefter ligger I side om side på varmestenen, mens I får en blødgørende scrub. Scrubben skylles af med rindende varmt vand og herefter følger en skøn massage med økologiske olier.

110 min. | kr. 1.275,- pr. person

 

Duo Fugtighedskur – udføres af én terapeut

En luksuriøs og fugtgivende kur som giver huden en fantastisk glans og kroppen en herlig afslapning. Behandlingen starter med et fodbad, derefter en skøn massage med aloe vera og lavendel. Behandlingen afsluttes med en dejlig hovedbundsmassage og fodmassage.

80 min. | kr. 1.175,- for 2 personer

 

Duo Energikur — udføres af én terapeut

En skøn behandling for trætte muskler og led, som starter med en indpakning i en 100 % naturlig muddermaske der virker plejende på huden. Mens kroppen varmes op, forkæles ansigtet med afrensning og en herlig ansigtsmassage. Efter afvaskning af masken masserer terapeuten kroppen med en varm blanding af økologisk olie og mineralrig creme.

80 min. | kr. 1.175,- for 2 personer

 

Booking

Book din kropsbehandling nu på tlf. 9649 6106 eller send en mail til wellness@himmerlandgolf.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage relevante tilbud og nyheder fra Himmerland, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor.

Alle tilmeldte kommer automatisk med i den månedlige lodtrækning om en overnatning for 2 i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

* = Obligatorisk felt
Jeg vil gerne høre mere om...