Hænder & Fødder

 

Doktorfisk

Prøv denne nænsomme fodbehandling med garra rufa fisk, der efterlader fødderne rene, sunde og bløde. Mens du slapper af, arbejder de små søde doktorfisk. Fiskene har ingen tænder, i stedet suger de blidt døde hudceller væk og efterlader et enzym på huden, som virker blødgørende.

20 min | kr. 99,-

 

Spa manicure

En luksuriøs manicure som starter med et håndbad i mineralrigt vand. Hænder og underarme forkæles derefter med en unik håndpeeling med eucalyptusolie og havsalt. Negle og neglebånd ordnes og behandles med en styrkende negleolie. Behandlingen afsluttes med en afslappende hånd- og armmassage med en fugtgivende lotion.

50 min | kr. 675,-

 

Spa pedicure

En plejende behandling til trætte og forsømte fødder. Behandlingen starter med et fodbad med mineraler og skøn eucalyptusolie, efterfulgt af en scrub som peeler de døde hudceller bort. Fødderne files, negle og neglebånd ordnes og plejes med styrkende negleolie.  Til slut masseres fødderne med en kølende fodcreme indeholdende æteriske olie.

50 min | kr. 675,-

 

Tilkøb

  • Lakering af negle i forbindelse med Spa manicure eller pedicure: kr. 100,-
  • Callus Peel: Ved meget hård hud, anbefaler vi tilkøb af Callus Peel, som opløser den hårde hud så den kan skrabes af — ingen smerter eller sår. 15 min | kr. 100,-

 

Booking

Book din behandling nu på tlf. 9649 6106 eller send en mail til wellness@himmerlandgolf.dk.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage relevante tilbud og nyheder fra Himmerland, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor.

Alle tilmeldte kommer automatisk med i den månedlige lodtrækning om en overnatning for 2 i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

* = Obligatorisk felt
Jeg vil gerne høre mere om...