Grupper & Events

Vi kan i Nordic Spa Himmerland afholde events for større grupper og selskaber og hjælpe dig med at planlægge en dag fyldt af velvære for alle.

 

Biosauna i Nordic Spa Himmerland

Velvære & godt selskab

Nordic Spa er det perfekte sted for uformelle forretningsmøder, firmafester, polterabends eller andre private begivenheder.

Så giv dine gæster en mindeværdig og helt unik oplevelse i yderst eksklusive og afslappende omgivelser.

 

Nedenfor ser du eksempler på gruppe events, men det er også muligt at modtage et skræddersyet løsning, som passer helt specielt til dine behov.

 

Finsk sauna med saunavihta

Prøv en helt unik saunaoplevelse med intakte finske traditioner.

Behandlingen starter ved den udendørs sauna på terrassen, hvor oplevelsen af en rigtig tur i sauna blandet med den autentiske duft af birk vil danne grundlaget for behandlingen. Er du til autentiske oplevelser, vil denne behandling helt sikkert falde i din smag.

Gusmesteren kommer vand på ovnen for at øge fugtigheden og følelsen af varme. Der placeres friske birkegrene over de varme sten, som overhældes med vand for at skabe en gus, der leder tankerne mod de tusind søers land. For at få det optimale ud af birkens virksomme indholdsstoffer, bruges de bløde birkegrene til at klappe huden blidt med.

Efter 1. og 2. saunatur følger et forfriskende dyp i koldvandskarret eller en blidere nedkøling med isterninger. Der vil under hele seancen blive serveret forfriskninger.

60 min | kr. 125,- pr. person inkl. forfriskninger undervejs samt en birkekvast (saunavihta) fra nordjyske skove

 

Nordisk temaevent

En vidunderlig oplevelse, som vækker alle sanser.

Vi starter i vores biosauna, hvor temperaturen er mærkbart lavere end i den finske sauna. Denne sauna tillader dig at lade tankerne flyve afsted til musikken og duften af urter i et helt særligt lys.

Vi forsætter i dampbadet, hvor hele kroppen bliver renset og skrubbet med en lækker bodyscrub. Afslutningsvis tager vi en nedkølende dukkert i vores udendørs pool til at stramme huden op og lukke porrerne. Det kolde vand spiller en afgørende rolle i processen og virker som balsam for både krop og sind.

Vores personale er behjælpelige gennem hele forløbet og vil guide jer trygt igennem alle ritualerne.

60 min. | kr. 125,- pr. person inkl. forfriskninger og bodyscrub.

 

Booking

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 9649 6106 eller via email til wellness@himmerlandgolf.dk

 

Behandlingerne er gruppebehandlinger og kan bookes alle dage som et lukket arrangement ved min. 6 deltagere. For at booke gruppebehandlinger skal man købe entré til spaområdet.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage relevante tilbud og nyheder fra Himmerland, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor.

Alle tilmeldte kommer automatisk med i den månedlige lodtrækning om en overnatning for 2 i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

* = Obligatorisk felt
Jeg vil gerne høre mere om...