Er I to personer, der ønsker en spabehandling, kan I med stor fordel vælge en af vores duo behandlinger. Behandlingerne udføres af én terapeut, mens I ligger side om side med hinanden i vores store dobbelt behandlingsrum.

 

Duo Fugtighedskur

En luksuriøs og fugtgivende kur som giver huden en fantastisk glans og kroppen en herlig afslapning. Behandlingen starter med et fodbad, derefter en skøn massage med aloe vera og lavendel, og afsluttes med en dejlig hovedbundsmassage og fodmassage.

80 min. | kr. 1.175,- for 2 personer

 

Duo Energikur

En skøn behandling for trætte muskler og led, som starter med en indpakning i en 100 % naturlig muddermaske, der virker plejende på huden. Mens kroppen varmes op, forkæles ansigtet med afrensning og en herlig ansigtsmassage. Efter afvaskning af masken masserer terapeuten kroppen med en varm blanding af økologisk olie og mineralrig creme.

80 min. | kr. 1.175,- for 2 personer

 

Duo Ansigtsbehandling

En dybderensende ansigtsbehandling som fokuserer på resultater. Behandlingen udføres af en hudterapeut, der analyserer hudens behov og arbejder på problemområder. Huden peeles og dybderenses, derefter nyder I en afslappende massage og plejende maske.

80 min. | kr. 1.175,- for 2 personer

 

Booking

Book din duo behandling nu på tlf. 9649 6106 eller send en mail til wellness@himmerlandgolf.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage relevante tilbud og nyheder fra Himmerland, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor.

Alle tilmeldte kommer automatisk med i den månedlige lodtrækning om en overnatning for 2 i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

* = Obligatorisk felt
Jeg vil gerne høre mere om...