Wellness faciliteter

Spa-Indendoers-2-RGBEn dag i himmerige

En afslappende spadag i Himmerland giver dig rige muligheder for at finde frirum og tage en pause fra hverdagen.

Du bydes velkommen i wellness receptionen, hvor du får udleveret luksus badekåbe, håndklæde og bløde tøfler, hvorefter du bliver vist rundt i vores mange faciliteter.

 

Spabaren

Her finder du lækre forfriskninger som koldt vand, saft og frugt. Sørg for at drikke godt med væske under dit ophold i spaen. Der er selvfølgelig mulighed for at købe andre drikkevarer eller en let frokost som kan nydes i spaen.

Wellness Lounge

Slap af med et magasin og et glas saft i en af loungestolene, mens du nyder udsigten over søen og markerne.

Relax-område

I vores relax-område kan du nyde en let anretning ved bordene (skal bestilles i receptionen) eller slappe af i de bløde stole med et magasin og en forfriskning.

 

Se vores lille præsentation af Nordic Spa Himmerland herunder

 

Finsk Sauna

Klassisk saunaoplevelse, hvor temperaturen kan øges ved at hælde lidt vand på de glohede sten. Oplev, hvordan du sveder affaldsstofferne ud, mens varmen stiger. Lad kroppen slappe af og tankerne glide væk, mens du nyder varmen og musikken i den udendørs sauna.

Koldt chokbad

Ved siden af den finske sauna finder du vores udendørs koldtvandskar. Efter en varm og svedig tur i sauna, er det forfriskende med et koldt dyp. Skyl sveden af under bruseren, fat mod og hop i! Bevæg dig gerne et par gange mellem henholdsvis sauna og det kolde chokbad for at styrke blodgennemstrømningen i kroppen.

Relax bassin

Vores relax bassin er afskærmet fra det øvrige område, så du i fred og ro kan nyde det varme vand og de flotte omgivelser. Træk vejret dybt og luk øjnene.

Dampbad

Dampbad er sundt for huden og ikke mindst for sjælen. Det hjælper huden med at åbne porerne og udskille affaldsstoffer. Få fuldt udbytte af dampbadet og brug en saltpeeling – du får den blødeste hud bagefter!

Biosauna

Denne sauna er ikke så varm som den traditionelle finske sauna og luftfugtigheden er højere. Biosaunaen løsner op i muskler og led, og giver en dejlig varm og rolig følelse i hele kroppen.

Indendørs- og udendørs spabad med massagedyser

Både indendørs og udendørs finder du et spabad. Udendørs kan du nyde den friske himmerlandske luft, mens kroppen masseres blidt af boblerne i det varme vand.

Stort saltbad

Vores store saltkar har en positiv og lindrende effekt på både hud og muskler. Føl dig vægtløs i det varme saltholdige vand og drøm dig væk til det døde hav, mens svie, kløe og tørhed lindres.

Kneipp Kanal

I kneipp kanalen bliver fødderne masseret blidt, mens du bevæger dig rundt på de runde sten. Halvdelen af kanalen er varm, mens den anden halvdel er kold. Disse temperaturskift medvirker til øget blodcirkulation.

Fodbade

Forkæl dine fødder med et skønt fodbad. Karret fyldes med varmt vand og badesalt tilsættes. Mens dine fødder nyder badet, kan du jo pleje ansigtet med en maske. I wellnessreceptionen finder du et stort udvalg af selvbehandlingsprodukter

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage relevante tilbud og nyheder fra Himmerland, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor.

Alle tilmeldte kommer automatisk med i den månedlige lodtrækning om en overnatning for 2 i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

* = Obligatorisk felt
Jeg vil gerne høre mere om...