En unik spa oplevelse

Relaxbassin i Nordic Spa HimmerlandNordic Spa Himmerland byder dig velkommen til en smuk verden indenfor afslapning og wellness. Stedet, hvor lyset og den varme atmosfære skaber de helt rigtige rammer for en unik spadag eller et luksuriøst spaophold.

Vores spa er dekoreret i rene, naturlige toner kombineret med karakteristiske mosaikfliser på væggene. Du vil få oplevelsen af at tiden flyver afsted, alt imens du er omgivet af mange forskellige bade og saunaer. Derudover er der mange afslapningsområder, hvor du kan læne dig tilbage og give dig i kast med en god bog eller et godt blad.

 

Hurtig vej til nydelse, selvfordybelse og rendyrket forkælelse

Vi tilbyder et omfattende udvalg af forskellige spabehandlinger, lige fra ekspresbehandlinger, ren nydelse og forkælelse og VIP spadage.

Alle vores behandlinger bliver udført med en lang række eksklusive spa-produkter, bl.a. fra den svenske produktserie Kerstin Florian. Du har mulighed for at teste og prøve alle produkter i vores wellness-reception, og du kan ligeledes købe produkter til at tage i brug, når du hjemvender fra opholdet.

 

Køb spaprodukter fra Kerstin Florian

 

Ekspert rådgivning

Vores højt uddannede personale er altid hjælpsom og imødekommende og vil til enhver tid assistere og rådgive dig, så du får den optimale oplevelse med behandlinger og brug af produkter. På den måde sikrer vi også, at du får mest muligt ud af opholdet.

Det er også muligt at bestille lette anretninger, organisk te/kaffe, champagne eller andre forfriskninger fra vores spa menu, som du er velkommen til at nyde i vores spa område.

 

Læs mere om behandlinger og muligheder i Nordic Spa på de følgende sider — du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 9649 6106 eller mail wellness@himmerlandgolf.dk.

 

Se Nordic Spa Himmerlands åbningstider

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage relevante tilbud og nyheder fra Himmerland, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor.

Alle tilmeldte kommer automatisk med i den månedlige lodtrækning om en overnatning for 2 i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

* = Obligatorisk felt
Jeg vil gerne høre mere om...