En unik wellness oplevelse i Nordjylland


Nordic Spa Himmerland byder dig velkommen til en verden af afslapning og velvære. I flotte omgivelser finder du en varm og rolig atmosfære, som danner de perfekte rammer for en unik dag i velværets tegn eller et luksuriøst wellnessophold.

Wellnesseksperter


Vil du gøre dit wellnessophold hos Nordic Spa helt uforglemmeligt, så må du ikke snyde dig selv for en forkælende behandling fra vores spapersonale. Vores yderst kvalificerede personale og elever tilbyder forskellige former for spa- og wellnessbehandlinger, og er desuden altid hjælpsomme og imødekommende.

De sætter en ære i til enhver tid at assistere og rådgive dig, så du får den optimale oplevelse under dit ophold. Uanset om det gælder en behandling eller blot wellness og generel brug af spaområdet. På den måde sikrer vi også, at du får mest muligt ud af dit besøg på vores wellness-resort midt i Nordjylland.

Læs mere om behandlinger og muligheder i Nordic Spa på de følgende sider — du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 9649 6106 eller mail wellness@himmerlandgolf.dk.

Se Nordic Spa Himmerlands åbningstider

Luksuriøs wellness


Vores populære spa- og wellness-område, Nordic Spa er dekoreret i rene, naturlige toner kombineret med karakteristiske mosaikfliser på væggene for at give den komplette wellness-følelse. Nordic Spa er indrettet med inspiration i nordisk minimalisme og sydlandsk feriestemning, hvilket tilsammen giver et balanceret udtryk og en behagelig atmosfære, der er det helt rette grundlag for en afslappende og forkælende wellness-oplevelse.

I området vil du hurtigt få oplevelsen af, at tiden flyver afsted, alt imens du er omgivet af en række forskellige bade og saunaer, der hver tilbyder sin egen unikke og behagelige oplevelse. Her finder du desuden en række afslapningsområder, hvor du kan læne dig tilbage og give dig i kast med en god bog eller et blad. Det er perfekt til de små pauser, hvor der gerne må være ro til fordybelse og afslapning.

Spafaciliteter
Nordic Spa i Nordjylland indeholder alt, hvad du forventer af et topklasse spa- og wellnessområde – og mere til. Området indeholder moderne faciliteter, der tjener én funktion: velvære. Start ud med en tur i ét af vores bade, der har hver sin unikke wellness-funktion. Hop derefter i jacuzzien, hvor der er mulighed for hyggelig samtale i det varme, brusende vand, inden du slutter af i saunaen som har plads til hele grupper. Krydr opholdet med en forkælende behandling fra én af vores professionelle spapersonaler, inden du tager tilbage på hotelværelset med en ekstra behagelig fornemmelse i kroppen.

Selvforkælelse
I Nordic Spa er det også muligt at bestille lette anretninger, organisk te/kaffe, champagne eller andre forfriskninger fra vores spa menu, som du er velkommen til at nyde i spaområdet, mens du nyder wel og ro. Nordic Spa har, med andre ord, de perfekte rammer til wellness, afslapning og selvforkælelse i Nordjylland – uanset hvordan du foretrækker det.

Spabehandlinger i Nordjylland

Vores wellness- og spa-behandlinger inkluderer blandt andet massage, ansigtsbehandlinger, mineralbehandlinger, hånd- og fodpleje, hvilket alt sammen kan nydes alene eller sammen med en partner eller ven/veninde. Det er en god måde at komme tættere på din partner eller ven/veninde, mens i får fornyet energi med en forfriskende wellness-behandling. Her anbefaler vi i øvrigt en tur i vores private sparum med jacuzzi, som er enormt stemningsfyldte og kan tilkøbes hos Nordic Spa. Udforsk hele udvalget af spabehandlinger her.

Husk også at kigge igennem vores udvalg af spaophold, mr green norge, hvor du finder en række gode tilbud, der er perfekte til weekend-ophold, ferier og lignende med kæresten, familien, vennerne eller kollegerne.