Selskaber

Oplevelser i og ud af boksen

SelskaberKun fantasien sætter grænser for et arrangement i eller ud af huset.

Om man ønsker små lækre delikate løsninger til receptioner, vort daglige repertoire eller ønsker man et specielt designet selskab, står vi klar med forslag og løsninger, så vi i fællesskab kan skabe det bedste udgangspunkt for de optimale oplevelser.

Vi har et bredt og solidt netværk og kan altid være behjælpelig med at finde den helt rigtige underholdning til jeres selskab.
Book nu på +45 96496100

 
 
 

Bryllupper – JA til drømmen

Et JA til Himmerland Golf & Spa Resort er samtidig et JA til en bryllupsfest som opfylder alle drømme og forhåbninger om en mindeværdig fest.

Vi her i Himmerland er specialister i afholdelse af bryllupper. Vi ved at mennesker har hver sin drøm om det ”perfekte” bryllup. Så lad os danne de kulinariske rammer, så I kan nyde hinanden og mennesker I holder af.

 

Konfirmationer

Forén den glade dag med et godt måltid og en verden af muligheder — her er mulighederne for en succesrig fest lige til.

Før, imens eller efter maden kan I nyde de mange livlige faciliteter resortet tilbyder. Tag dine gæster med i badelandet, bowlingcenteret, Nordic Spa eller aktivitetscenteret.

Skab din egen fest med os som partner og sparring.

 

Arrangementer – vi kan det meste

Kokketræf, vinsmagninger, modeshows, koncerter eller banko… Vi kan det meste og mere til!

Vi elsker at præsenterer os på nye måder, med nye mennesker og nye samarbejdspartnere. Vore lokaler indbyder til arrangementer af en hver art.

Følg med på eventkalenderen eller Facebook om kommende begivenheder eller kontakt os hvis du har et arrangement eller selskab vi bør samarbejde om.

 

Klik på billederne herunder for at se forslag til menuer og helaftensarrangementer.  

 

Booking & afbestilling

Book dit selskab i Himmerland nu — kontakt os på tlf. 9649 6100 eller send en mail til vores restaurantchef Mads Myrup på restaurantchef@himmerlandgolf.dk. Har du særlige ønsker til dit arrangement, er du også meget vedkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at planlægge en løsning, der passer lige præcis dine ønsker.

 

Vi henviser til Horestas hjemmeside for oplysninger om afbestilling af selskaber, gebyrer m.m.
Kontakt os for mere information på 9649 6100 eller send en mail til hgcc@himmerlandgolf.dk
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage relevante tilbud og nyheder fra Himmerland, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor.

Alle tilmeldte kommer automatisk med i den månedlige lodtrækning om en overnatning for 2 i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

* = Obligatorisk felt
Jeg vil gerne høre mere om...