Unikke oplevelser for aktive livsnydere

På Himmerland Golf & Spa Resort skaber vores dedikerede medarbejderteam unikke oplevelser for aktive livsnydere.

Himmerland Golf & Spa ResortLige siden 1979 har der ligget golfbaner på området omkring det daværende Himmerland Golf & Country Club, og siden har vi været kendt for vores golfanlæg.

Gennem de seneste år har vi udvidet vores tilbud med hotel, spa, badeland, bowlingbane og meget mere. Derfor kalder vi os i dag Himmerland Golf & Spa Resort. Her kan du sammen med venner og familie få det ultimative ophold med oplevelser for alle.

 

Endnu bedre golf

I løbet af de sidste par år har vi optimeret vores golftilbud med en omlægning af PGA Backtee Course (tidligere PGA New Course) i 2012, lanceringen af en ny stor Proshop i 2012, åbningen af vores Nike Performance Fitting Studio i 2011 og ikke mindst vores topprofessionelle Pro-golfteam, som har udviklet et fantastisk golfskole-koncept, Bobbys Academy.

Vores ambition er at være de førende indenfor golf i Danmark, og fra august 2014-2017 danner Backtee Course i Himmerland rammen om European Tour-turneringen Made in Denmark.

 

Spa og selvforkælelse

Trænger du til en pause fra golfbanen — eller vil du blot nyde et ophold i selvforkælelsens tegn, står vores behandlere i Nordic Spa Himmerland klar til at give dig en afslappende behandling. Her kan du vælge mellem vores mange forskellige behandlinger eller blot bestille tid til at benytte spaområdets faciliteter på egen hånd.

Nordic Spa Himmerland er en del af de nye tilbud, som ombygningen i 2012 gjorde plads til. Her er vi ikke gået på kompromis med noget — alt lige fra materiale til personale er af høj kvalitet, og vi er meget stolte af resultatet.

 

Gastronomiske oplevelser i særklasse

Med ikke mindre end 3 restauranter tilbyder vi et omfattende udvalg af spisemuligheder under dit ophold i Himmerland.

I Restaurant P.O.L.O. giver vi vores gæster en gastronomiske oplevelse i særklasse med eksklusive gourmetmenuer og udsøgte vine.

Brasseriet er åbent i løbet af dagen og igen om aftenen, og byder på et afslappet miljø hvor man kan nyde alt fra en kold øl og en let frokost til en lækker 3-retters aftenmenu.

Endelig byder bowlingcaféen American Diner på et udvalg af amerikanske klassikere samt gode “Spis & Bowl” tilbud.

 

Oplevelser for alle

I omlægningen fra Himmerland Golf & Country Club til Himmerland Golf & Spa Resort lagde vi stor vægt på at skabe et resort i international format, som kunne tilbyde vores gæster unikke oplevelser for alle.

Derfor tilbyder vi i dag en række aktiviteter som f.eks. sjov i badelandet, hvor du kan suse ned af vores rutsjebane med indbyggende 3D-effekter, udfordre venner og familie til kamp på vores ultramoderne bowlingbane eller holde formen ved lige i lækre omgivelser i vores Fit&Sund fitnesscenter.

Som den sidste nye aktivitet i Himmerland fik vi i august 2014 anlagt en 9 hullers Adventure Golfbane i et flot og inspirerende design, hvor man kan spil nogle af verdens mest kendte huller — i miniatureformat!

 

Vi glæder os meget til at byde dig indenfor i vores udgave af himmerige:
Velkommen til Himmerland Golf & Spa Resort!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage relevante tilbud og nyheder fra Himmerland, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor.

Alle tilmeldte kommer automatisk med i den månedlige lodtrækning om en overnatning for 2 i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

* = Obligatorisk felt
Jeg vil gerne høre mere om...