Referencer

Herunder kan du se hvad andre virksomheder synes om de konferencer, møder og arrangementer, de har holdt her på Himmerland Golf & Spa Resort.

 

Dagtilbuddet Skovvangen | oktober 2014


Århus Kommune

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak for nogle rigtig fine dage i Himmerland. Det er jo dejligt at I kan blive ved med at overraske. Det gjorde stort indtryk på alle at være i VIP- Lounge. Det var absolut med til at sætte den gode stemning. Det gør også godt indtryk når I serverer kuvert snack!

Alle blev mødt med venlighed og imødekommenhed og alle havde en oplevelse af, at der blev gjort noget særligt for os. Så tak til alle der bidrog til, at vi havde et par fantastiske dage i Himmerland, vi ser frem til at komme igen næste år.

Anne Sædholm, Dagtilbudsleder, Dagtilbuddet Skovvangen

 

 

Kromann Reumert | september 2014


Kromann Reumert

Kromann Reumert havde fornøjelsen af at afholde en Company Day på Himmerland Golf & Spa Resort med kunder og forretningsforbindelser den 11. september 2014.

Personalet på Himmerland Golf & Spa Resort var meget professionelle og imødekommende overfor at tilgodese vores ønsker om at skabe et unikt arrangement, som var udover det sædvanlige. Vejret var med os, humøret var i top og alt gik op i en højere enhed — ikke mindst på grund af Himmerland Golf & Spa Resorts professionelle tilgang til planlægning og afvikling samt de gode faciliteter, som Himmerland Golf & Spa råder over.

Vi kan varmt anbefale Himmerland Golf & Spa Resort som samarbejdspartner for sådanne arrangementer.

Jesper Aabenhus Rasmussen, Partner, Rechtsanwalt, LL.M., Kromann Reumert

 

 

Vesthimmerlands Kommune | juni 2014


Vesthimmerlands Kommune

Medarbejdere fra Økonomisk Forvaltning i Vesthimmerlands Kommune havde midt i juni en ekstern kursusdag i Himmerland Golf & Spa Resort.

Dagen startede med lækker morgenbuffet i restauranten. Vi fik en lektion i golfspil på rangen inden vi gik til Bette Course for at træne på 9-hullers banen. Den udleverede lunchbox blev nydt i det grønne og om eftermiddagen var der teambuilding med folkene fra Uhrehøj. Dagen sluttede med en dejlig middag i restauranten.

Uanset medarbejdernes forskellige alder og fysik var der udfordringer for alle, og vi havde en dejlig dag i de naturskønne omgivelser.

Charlotte Jakobsen, Juridisk Konsulent, Juridisk Kontor, Vesthimmerlands Kommune

 

 

IDdesign | juni 2014


IDdesign Logo

Tusind tak for sidst — det var to forrygende dage og de umiddelbare tilbagemeldinger er også rigtig positive, hvilket jo er dejligt når man nu lægger sig i selen.

MEN det var jo ikke mindst pga jeres dejlige sted og store indsats for at alt bare klappede. Det var en stor tryghed at mærke lige fra starten at arrangementet var lagt i kyndige hænder. Tusind tak for det!!

Det er IKKE sidste gang vi kommer!

Dida Foss, Direktionssekretær, IDdesign

 

 

Hilding Anders | juni 2014


Hilding Anders logo

Vi had förnöjelsen att vara gäst hos er under vår Hilding Anders chefskonferense. Det var 94 personer och alla var mycket nöjda trots pusslandet med husen och transportvägarna.

Anledningen varför jag skriver är dock framför allt att jag vill göra er uppmärksam över att I levererade ett högklassigt jobb med att tillfredsställa alla önskningar av 90 krävande internationella chefer. I var tillgänglig ”24/7” för oss, och var alltid positiv. Det satte vi stort pris på då det krävdes en del justeringar av olika del-arrangemang.

Daniel Oelker, SVP Communication & Branding, Hilding Anders

 

 

AP&T Danmark


AP&T Logo

Vi har arrangeret AP&T Golf Cup på Himmerland Golf & Spa Resort gennem flere år. Det er en vigtig kundeaktivitet for os, og Himmerland Golf giver os perfekte forudsætninger for at gennemføre denne aktivitet. De fantastiske baner er en af årsagerne, men selve arrangementet er lige så vigtigt. Alt er klappet og klart med scorekort, matchplan, deltagerlister, med mere. Vi kan koble af og koncentrere os om vores kunder. Vi vil sikkert vende tilbage til Himmerland og kan virkelig anbefale stedet!

Peter Karlsson, Adm. Direktør, AP&T Danmark

 

 

Beierholm


Storslåede baner og venlig gæstfrihed
BeierholmBeierholm har hvert år siden 1995 inviteret kunder og samarbejdspartnere til et ”Company Day arrangement” i Himmerland. Vi har spillet både på Garia Course og på Backtee Course, og det har altid været til vores fulde tilfredshed. Gode baneforhold, glidende afvikling af arrangementerne og altid med venlighed og service i fokus.

Karsten Engedal, Marketingchef

 

 

Mannaz A/SMannaz
Vi har afholdt et modul på et af Mannaz længerevarende lederuddannelser. Himmerland Golf & Spa Resort har på alle måder levet op til vores forventninger. Dejlige lyse og moderne undervisningslokaler, med super udsigt. Værelserne er rigtig gode og restauranten var en fornøjelse. Dette kombineret med en rigtig fin service betyder at jeg kun på det varmeste kan anbefale Himmerland Golf & Spa Resort.

Niels Christian Engelsborg Voss, VP

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage relevante tilbud og nyheder fra Himmerland, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor.

Alle tilmeldte kommer automatisk med i den månedlige lodtrækning om en overnatning for 2 i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

* = Obligatorisk felt
Jeg vil gerne høre mere om...