Referencer

Herunder kan du se, hvad andre virksomheder synes om de konferencer, Company Days og arrangementer, de har holdt her på Himmerland Golf & Spa Resort.

Aalborg University

Tak for et fantastisk ophold hos Himmerland Golf og Spa i jeres dejlige omgivelser.

Alt fra hotelværelser til jeres professionelle og imødekommende medarbejdere, jeres mødefaciliteter og ikke mindst jeres særdeles lækre forplejning var en stor fornøjelse. En helt igennem rar oplevelse!

Lene Rasmussen, Section Secretary Copenhagen, Aalborg University

Swedoor

Kære Team Himmerland

Vi vil gerne sige, Jer mange tak for en fantastisk oplevelse under vores firmaevent d. 2-3 marts 2018.
Oplevelsen var bare perfekt hele vejen igennem, takket være kompetent personale – alle ønsker blev imødekommet og forplejningen var helt ekstraordinær.

Glæder os allerede til næste gang.

Jannie Munk Grønbek, Swedoor, Jeld-Wen Danmark

Dansk Metallurgisk Selskab

Himmerland Golf og Spa Resort lagde et flyvende tæppe ud under Dansk Metallurgisk Selskabs Vintermøde 2018. Fantastisk mad, glimrende værelser og mødefaciliteter. Det er dog personalets hjælpsomhed og fleksibilitet mht. til småændringer, jeg specielt vil fremhæve.

Grethe Winther, Formand for Dansk Metallurgisk Selskab

Dagtilbuddet Skovvangen

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak for nogle rigtig fine dage i Himmerland. Det er jo dejligt, at I kan blive ved med at overraske. Det gjorde stort indtryk på alle at være i VIP-Lounge. Det var absolut med til at sætte den gode stemning. Det gør også et godt indtryk, når I serverer kuvert-snack!

Alle blev mødt med venlighed og imødekommenhed og alle havde en oplevelse af, at der blev gjort noget særligt for os. Så tak til alle der bidrog til, at vi havde et par fantastiske dage i Himmerland, vi ser frem til at komme igen næste år.

Anne Sædholm, Dagtilbudsleder, Dagtilbuddet Skovvangen

Kromann Reumert

Kromann Reumert havde fornøjelsen af at afholde en Company Day på Himmerland Golf & Spa Resort med kunder og forretnings forbindelser den 11. september 2014.

Personalet var meget professionet og imødekommende overfor at tilgodese vores ønsker om at skabe et unikt arrangement, som var udover det sædvanlige. Vejret var med os, humøret var i top og alt gik op i en højere enhed — ikke mindst på grund af Himmerland Golf & Spa Resorts professionelle tilgang til planlægning og afvikling samt de gode faciliteter, som de råder over.

Vi kan varmt anbefale Himmerland Golf & Spa Resort som samarbejdspartner for sådanne arrangementer.

Jesper Aabenhus Rasmussen, Partner, Rechtsanwalt, LL.M., Kromann Reumert