Konference i Himmerland

— Business, but not as usual

Business

Ikke to konferencer eller events er ens — og det er især tilfældet på Himmerland Golf & Spa Resort, hvor vi har ressourcer og rammerne til at skræddersy en event, så den imødekommer selv de mest spektakulære ønsker.

Vi kan levere alt, du har brug for til din konference — alt samlet under samme tag. Vi har et stort udvalg i stilfulde møde- og konferencelokaler, som alle er fra 2012.

 

Meningfyldte forstyrrelser

Lange mødedage er altid en udfordring, denne udfordring vil vi gerne tage op. Derfor inkluderer et møde i Himmerland altid meningsfyldte forstyrrelser. Disse forstyrrelser rummer alt fra sunde vitaminboost, lækre energibarer til små sjove og udfordrende breaks i mødet. Bl.a. tilbyder vi Businessbrain som udfordrer din tankegang, Calm Mind indebærende små seancer med vores teapeauter fra Nordic Spa eller en udførlig udstrækning i samarbejde med Fit & Sund.

Vi tilbyder mange aktiviteter efter mødet, bl.a. kan konferencedeltagere enten få frisk luft på golfbanen, slappe af i spaen, forbrænde ekstra energi i fitness centeret og svømmehallen eller udfordre hinanden på bowlingbanen.

Som afslutning på dagen kan du få en god nats søvn i vores behagelige hotelværelser og vågne udhvilet og klar til en ny dag.

 

Det perfekte arbejdsmiljø

Himmerland Golf & Spa Resort er placeret i Nordjyllands smukke landskab i fred fra byens larm og stress — dog er der kun en 45 minutters køretur fra Aalborg Lufthavn. Vores inspirerende omgivelser skaber det perfekte arbejdsmiljø — som giver dig mulighed for at fokusere fuldstændigt på opgaven foran dig.

Kontakt os for mere information på 9649 6109 eller send en mail til ac@himmerlandgolf.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage relevante tilbud og nyheder fra Himmerland, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor.

Alle tilmeldte kommer automatisk med i den månedlige lodtrækning om en overnatning for 2 i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

* = Obligatorisk felt
Jeg vil gerne høre mere om...