Business, but not as usual

Business

Ikke to konferencer eller events er ens — og det er især tilfældet på Himmerland Golf & Spa Resort, hvor vi har ressourcer og rammerne til at skræddersy en event, så den imødekommer selv de mest spektakulære ønsker.
Book nu på +45 96496109

 
 
 
Vi kan levere alt, du har brug for til din konference — alt samlet under samme tag. Vi har et stort udvalg i stilfulde møde- og konferencelokaler, som alle er fra 2012.

Meningfyldte forstyrrelser: Lange mødedage er altid en udfordring, denne udfordring vil vi gerne tage op. Derfor inkluderer et møde i Himmerland altid meningsfyldte forstyrrelser. Disse forstyrrelser rummer alt fra sunde vitaminboost, lækre energibarer til små sjove og udfordrende breaks i mødet. Bl.a. tilbyder vi Businessbrain som udfordrer din tankegang, Calm Mind indebærende små seancer med vores teapeauter fra Nordic Spa eller en udførlig udstrækning i samarbejde med Fit & Sund.

Vi tilbyder mange aktiviteter efter mødet, bl.a. kan konferencedeltagere enten få frisk luft på golfbanen, slappe af i spaen, forbrænde ekstra energi i fitness centeret og svømmehallen eller udfordre hinanden på bowlingbanen.

Som afslutning på dagen kan du få en god nats søvn i vores behagelige hotelværelser og vågne udhvilet og klar til en ny dag.

 

Det perfekte arbejdsmiljø

Himmerland Golf & Spa Resort er placeret i Nordjyllands smukke landskab i fred fra byens larm og stress — dog er der kun en 45 minutters køretur fra Aalborg Lufthavn. Vores inspirerende omgivelser skaber det perfekte arbejdsmiljø — som giver dig mulighed for at fokusere fuldstændigt på opgaven foran dig.

Kontakt os for mere information på 9649 6109 eller send en mail til ac@himmerlandgolf.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage relevante tilbud og nyheder fra Himmerland, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor.

Alle tilmeldte kommer automatisk med i den månedlige lodtrækning om en overnatning for 2 i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

* = Obligatorisk felt
Jeg vil gerne høre mere om...