Bliv forkælet på et spaophold

Tag en pause fra hverdagen og sæt tempoet ned på et skønt wellnessophold i den flotte Himmerlandske natur. 

På Himmerland Golf & Spa Resort har vi de helt rigtige rammer for et dejligt spaophold, uanset om I kommer som par, der søger romantiske oplevelser i hinandens selskab, eller som veninder, der gerne vil hygges og forkæles.

 

Alle vores spaophold indeholder:

 • Entré til Nordic Spas unikke spaområde
 • Fri entré til badelandet og fitnessfaciliteterne
 • Overnatning i hotelværelse eller feriehus med udsigt til naturrige omgivelser
 • Sund og lækker morgenbuffet

 

Læs mere om de forskellige ophold ved at klikke på de nedenstående billeder.

 

Vælg mellem 1 eller 2 nætter inkl. entré til Nordic Spa Himmerland. Fra kr. 795,- pr. person.
2 dage med spaentré, en skøn spabehandling samt lækker 5-retters menu. Fra kr. 1.895,- pr. person.

 

Unikke spaoplevelser i rolige omgivelser

Vores store spa & wellness center ”Nordic Spa Himmerland” vil danne grundlaget for opholdet. Her kan I glæde jer til forkælelse i stor stil – lige fra det øjeblik I bydes velkommen med luksuriøse badekåbe og tøfler, indtil I træder ud af døren igen følende som helt nye mennesker.

I det unikke spaområde finder I mange forskellige bade og saunaer, og den lyse og varme atmosfære indbyder til afslapning og ro. Bliver I sultne undervejs, er der mulighed for at bestille forfriskninger og lette anretninger, som I selvfølgelig er velkommen til at nyde i spaområdet.

Spaområdet byder på:

 • Stort saltbad
 • Indendørs- og udendørs spabad
 • Relaxbassin
 • Kneipp Kanal
 • Dampbad
 • Biosauna
 • Finsk sauna
 • Koldt chokbad

 

Se vores lille præsentation af Nordic Spa Himmerland herunder

 

Skønne behandlinger — alene eller som par

I forbindelse med jeres spaophold, har I også mulighed for at tilkøbe skønne behandlinger, som udføres med eksklusive spaprodukter fra Kerstin Florian. Vil I være sammen til jeres behandlinger kan det også lade sig gøre i vores dobbelt behandlingsrumme, og vi tilbyder derudover nogle helt specielle duo-behandlinger, som er velegnet til par og venner.

Personalet i Nordic Spa er altid hjælpsomme og imødekommende, og vil til enhver tid assistere og rådgive dig, så du får den optimale oplevelse – både i spaområdet og under behandlinger.

 

Total sundhedsoplevelse

På Himmerland Golf & Spa Resort tror vi, at motion og fysisk aktivitet er lige så stor en del af velværet, som mental afslapning og forkælelse af kroppen. Vores spachef anbefaler faktisk, at I får lidt sved på panden eller svømmer nogle baner inden I benytter jer af spafaciliteterne. Derfor er der fri adgang til badelandet og fitnesscenteret med i alle vores spaophold pakker – sådan tilbyder vi jer en komplet sundhedsoplevelse og total forkælelse for krop og sjæl.

 

Overnatning med udsigt

Vi tilbyder to forskellige overnatningsmuligheder i forbindelse med jeres spaophold – enten kan I bo på hotellet eller i feriehus. Hotelværelserne er lyse og rummelige, med egen balkon eller terrasse og flot udsigt over golfbanerne eller Sjørup Sø. Er I flere der tager af sted sammen – f.eks. en gruppe veninder på tur – er vores feriehuse et godt alternativ, hvor I får god plads til at slappe af, hygge jer og nyde roen.

 

Udsøgte smagsoplevelser

Der findes et omfattende udvalg af spisemuligheder i Himmerland, med noget til enhver smag. I tråd med resten af jeres ophold, anbefaler vi et besøg i Restaurant P.O.L.O. hvor det er smagsløgene, der bliver forkælet med eksklusive gourmetoplevelser.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage relevante tilbud og nyheder fra Himmerland, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor.

Alle tilmeldte kommer automatisk med i den månedlige lodtrækning om en overnatning for 2 i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

* = Obligatorisk felt
Jeg vil gerne høre mere om...