Nyd roen i naturskønne og private omgivelser

FeriehuseDe 336 feriehuse omgiver Himmerland Golf & Spa Resort og byder på masser af plads til at nyde familie og venners selskab.

Husene ligger midt i den smukke og fredsfyldte himmerlandske natur, dog stadig i en bekvemmelig afstand til alle resortets faciliteter — især til vores fantastiske golfbaner.

 

Alle feriehusene er privatejet og individuelt møbleret, som betyder variationer i stilarter og indretning — ikke to huse er ens. Dog rummer de alle:

  • Køkken
  • Badeværelse med bruser
  • Spisebord med stole
  • Stue med sofa og sofabord
  • Privat terrasse med havemøbler
  • Privat parkeringsplads

Alle huse har en TV pakke, og nogle huse har også WiFi (opkræves tillægsgebyr). Udvalgte huse tillader rygning eller medbringelse af kæledyr, og kan anmodes ved booking.

 

Kategorier

Husene er delt op i to forskellige kategorier:

Golfsvinget
Vores hyggelige A-huse har plads til 4-6 personer fordelt i 2 soveværelser (et med dobbeltseng og et med 4 enkeltesenge). Nogle af husene daterer helt tilbage til grundlæggelsen af Himmerland Golf & Country Club i 1979, og derfor ligger de tættest på resortets centrum.

Golfparken & Golfvænget
Husene i Golfparken og Golfvænget er nyere end A-husene, med moderne indretning og lidt mere plads. I disse huse er der plads til enten 4 personer i 2 værelser eller 5-6 personer i 3 værelser, afhængig af ejerens valgte indretning. Husene ligger ca. 1 km fra centeret.

 

Priser på feriehuse

(min. 2 overnatninger)

Hustype 
Golfsvinget:kr. 1.295,-
Parken/vænget:kr. 1.395,-

Alle priser på feriehuse inkluderer fri afbenyttelse af badeland og fitness faciliteter samt rengøring ved afrejse. Linned og elektricitet er ikke inklusive.

 

Tilkøb & tillæg

Linnedpakke:kr. 95,-
Internet (obligatoriske tillæg i huse med WiFi forbindelse):kr. 30,- pr. døgn
Morgenbuffet:kr. 95,-

 

Opholdspakker

Vi tilbyder også et udvalg af golfophold, spaophold og hotelophold, som sikrer dig den mest priseffektive måde at få det meste ud af vores faciliteter.

 

Booking

Kontakt os på tlf. 9649 6100 eller send en mail til hgcc@himmerlandgolf.dk for at bestille dit ophold i et af vores skønne feriehuse.

 

Eget golfhus i Himmerland?

Er du interesseret i at købe et golfhus i Himmerland, kan du læse mere om mulighederne på www.golfhuse.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage relevante tilbud og nyheder fra Himmerland, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor.

Alle tilmeldte kommer automatisk med i den månedlige lodtrækning om en overnatning for 2 i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

* = Obligatorisk felt
Jeg vil gerne høre mere om...