Nyd et golfophold i absolut topklasse

Kom til Himmerland Golf & Spa Resort og nyd et fantastisk golfophold, hvor alt lige fra golfbanerne til hotellet er i topklasse.

Her kan alle nyde en tur på golfbanerne, uanset om I kommer som en gruppe venner, der vil hygge sig og have det sjovt, som familie der gerne vil tilbringe lidt kvalitetstid sammen, eller som et par der gerne vil kombinere et romantisk ophold med den sport, de elsker så højt.

 Alle vores golfophold inkluderer:

  • Greenfee til én eller begge baner
  • Fri entré til badelandet og fitnessfaciliteterne
  • Overnatning i hotelværelse eller golfhus med flot udsigt
  • Lækker morgenbuffet der giver god energi til dagens golfudfordringer

Derefter byder pakkerne på diverse yderligere oplevelser, så I selv kan vælge, om I vil kombinere jeres golfophold med f.eks. en tur i Nordic Spas unikke spaområde, lækre smagsoplevelser i restauranten eller om, det bare skal handle om golf, golf og atter golf…

 

Læs mere om de forskellige ophold ved at klikke på de nedenstående billeder.

 

2 eller 3 dage inkl. greenfee til både PGA Backtee Course og Garia Course. Fra kr. 1.295,- pr. person.
Tag på herretur til Himmerland! 3 dage med fri greenfee samt 2 x "drengerøvsmiddag". Fra kr. 2.795,- pr. person.
2 dage inkl. 2 greenfees til valgfri bane, Garia golfbil samt en lækker 5-retters menu. Fra kr. 1.895,- pr. person.

 

Danmarks bedste golfhotel 4 år i træk

I kan roligt vælge at holde jeres golfophold hos os, da vi blev kåret til Danmarks bedste golfhotel 2014-2017 ved World Golf Awards. Alle vores hotelværelser byder på en flot udsigt og privat balkon eller terrasse, men som golfspillere vil I sikkert få stor glæde ud af at opgradere til en af vores superiorværelser, således at I kan holde øje med de andre golfere, når de ankommer på vores dobbelte 18. green.

 

Vågn op midt på banen

Tæt på det hele og alligevel helt for sig selv – det er filosofien bag de 336 hyggelige golfhuse, der omkranser resortet. Hvis I er flere der tager afsted sammen, f.eks. som familie eller en gruppe venner — er det et rigtig godt alternativt til at bo på hotellet. Her får I god plads og masser af ro til at nyde hinandens selskab, og selvfølgelig er golfbanerne jo lige uden for døre.

 

Velpassede og udfordrende golfbaner

Vi byder på to forskellige golfbaner, som begge ligger flot i det Himmerlandske landskab og er velpassede af vores dygtige hold af greenkeepere for at sikre teesteder, fairways og greens af exceptionel kvalitet.

Her kan I prøve kræfter med Backtee Course, hvor European Tour turneringen ”Made in Denmark” spilles for fjerde gang i august 2017. Med 5 forskellige teesteder kan banen både være sjov og udfordrende på alle niveauer, og den kan nemt ændre i karakter alt afhængig af pinplaceringer og vejret — så man kan aldrig være sikker på at få den samme oplevelse to gange.

Garia Course er en rigtig parkbane med flotte søer og vandløb, træer og buske. Her er der også rig mulighed for at blive udfordret som golfspiller, blandt andet på de ondulerende greens, som kræver både omtanke og fantasi ved putting.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage relevante tilbud og nyheder fra Himmerland, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor.

Alle tilmeldte kommer automatisk med i den månedlige lodtrækning om en overnatning for 2 i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

* = Obligatorisk felt
Jeg vil gerne høre mere om...