Overnat i skønne Himmerland

ReceptionenHimmerland Golf & Spa Resort ligger midt i en smuk feriedestination i det nordlige Jylland, kun 45 minutters kørsel fra Aalborg centrum.

Her kan vi tilbyde dig to forskellige overnatningsmuligheder. Vores lyse og rummelige hotelværelser byder på alt, du skal bruge for at nyde dit ophold, mens vores charmerende feriehuse i resortets omgivelser giver dig mulighed for at nyde dit ophold i mere private og frie rammer.

 

Endeløse muligheder for selvforkælelse

Selve resortet byder på en række endeløse muligheder for selvforkælelse og underholdning. Med golffaciliteter i verdensklasse, et stort spa- og wellnesscenter, 3 restauranter, fitnesscenter, badeland med vandrutsjebane og svømmefaciliteter, bowling og meget mere kan vi give hver enkelt gæst, der besøger os en unik oplevelse. Omgivelserne i det naturskønne Himmerland giver dig der udover rig mulighed for oplevelser i nærheden af resortet.

 

Forkæl dig selv med en miniferie

Med så mange muligheder, som Himmerland Golf & Spa Resort har at byde på, kan det næsten virke uoverskueligt at vælge. Derfor har vi gjort det hårde arbejde for dig og sammensat nogle af mulighederne i vores udbud af prisbevidste miniferieophold.

Så det eneste, du skal vælge, er, hvilken pakke der passer dig bedst, inden du kommer og nyder dit ophold her i det himmelske Himmerland.

Vi glæder os til at se dig!

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage relevante tilbud og nyheder fra Himmerland, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor.

Alle tilmeldte kommer automatisk med i den månedlige lodtrækning om en overnatning for 2 i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

* = Obligatorisk felt
Jeg vil gerne høre mere om...