Overnat i skønne Himmerland


Vores resort ligger i skønne Vesthimmerland omgivet af smuk natur. Her kan du nyde et dejligt ophold, hvor vi tilbyder et udvalg af opholdspakker, der giver dig mulighed for at benytte de mange faciliteter.
Vi glæder os til at se dig.

Endeløse muligheder for selvforkælelse


Vores resort byder på en lang række af muligheder for selvforkælelse og underholdning. Med golffaciliteter i verdensklasse, et stort spa- og wellnesscenter, 3 restauranter, fitness, badeland, bowling og meget mere kan vi give hver enkelt gæst en unik oplevelse. Omgivelserne i det naturskønne Himmerland giver dig derudover rig mulighed for oplevelser i nærheden af resortet.

Hotel


Et ophold i Himmerland er lig med ren afslapning. Vores hotelværelser er lyse og rummelige og byder på alt, du skal bruge for at nyde dit ophold.

Golf


Vi tilbyder flere typer golfophold, hvor du kan opleve golf i særklasse på vores anerkendte baner, og derefter få en god nats søvn på Danmarks bedste golfhotel 2014-2017.

Spa


Forkælelse og afslappende wellness-oplevelser er, hvad du kan forvente på vores spaophold. Du finder dig selv i smukke rammer og gode hænder.