European Tour: Made in Denmark

PGA European Tour på Himmerland Golf & Spa Resort’s anlæg.

 

”En drøm af en mulighed”
Siden 2014 har Himmerland Golf & Spa Resort dannet rammerne omkring en af Danmarks største sportsevents, og i august lander European Tour turneringen ”Made in Denmark” i Gatten for fjerde gang.

At skulle huse en PGA European Tour turnering er en stor ære, og det største vi i Danmark kan opnå inden for golfens verden.

Sidste år havde Made in Denmark besøg af over 78.000 gæster, der alle sammen var med til at skabe en helt unik og fantastisk stemning – især på vores berømte hul 16 ”Himmerland Hill”, som har opnået en næsten legendarisk status i løbet af de sidste 3 år.

Vi har hvert år bestræbt os på at forbedre konceptet omkring Made in Denmark, og dermed tilbyde de mange gæster endnu bedre forhold før-, under- og efter turneringen. Det samme gælder selvfølgelig for Made in Denmark 2017, hvor vi igen ser frem til at byde lige så mange gæster velkommen og sørge for, at de får en fantastisk oplevelse i Himmerland.

 

Made in Denmark | Himmerland Golf & Spa Resort

Om Made in Denmark

“Made in Denmark” turneringen spilles på Backtee Course fra den 24. – 27. august 2017.

Læs mere og følg med på www.madeindenmarkgolf.dk eller køb din billet nu!

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage relevante tilbud og nyheder fra Himmerland, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor.

Alle tilmeldte kommer automatisk med i den månedlige lodtrækning om en overnatning for 2 i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

* = Obligatorisk felt
Jeg vil gerne høre mere om...