Starters House

Du kan altid være sikker på en varm velkomst i vores Starters House. Her kan du melde din ankomst forud for din golfrunde og købe alt fra en kop kaffe og en lille snack til blyanter, pitchforks og baneguides.

OBS!
Det er obligatorisk at melde sin ankomst i Starters House inden runden — husk at placere bagmærket synligt før ankomst i Starters House.

 

Halfway Houses

Vi har to Halfway Houses — et på Garia Course (ved 7./12. teested), og et på Backtee Course (ved 11. teested). Her er der mulighed for at købe drikkevarer og lidt at spise. Ved Starters House kan du se åbningstider for de to Halfway Houses.

 

BaneforplejningBaneservice

I højsæsonen og weekenderne kører vores cafevogn rundt på banerne og serverer vådt og tørt til dem, der har brug for en lille forfriskning.

Du kan også altid ringe til dem på tlf. 5163 1990 — nummeret kan også findes på både scorekort og baneguide.

 

Forudbestilt baneforplejning

Bestilling af baneforplejning kan ske i Starters House, i proshoppen eller i restauranterne. Du kan vælge at få din bestilling leveret på udvalgt hul eller selv afhente den i restauranten.

 

For yderligere information om baneforplejning kontakt os på tlf. 9649 6100.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage relevante tilbud og nyheder fra Himmerland, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor.

Alle tilmeldte kommer automatisk med i den månedlige lodtrækning om en overnatning for 2 i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

* = Obligatorisk felt
Jeg vil gerne høre mere om...