Fitting

Det rigtige udstyr betyder bedre spil

Ligegyldigt hvilket niveau man spiller på, drømmer man altid om, at blive en bedre golfspiller. Fitting af golfudstyr er ikke længere forbeholdt for tour spillere.

90 % af alle amatør-golfere spiller i dag med det forkerte udstyr, og en fitting kan have en drastisk ændring på dit spil. Med udstyr tilpasset perfekt til dig, vil du få langt større glæde og selvtillid på banen, og du vil få meget større udbytte af din træning, da køllerne ikke længere modarbejder dig.

 

Nike Golf Fitting studieDanmarks største fitting studie

I Himmerland er vi Danmarks største Nike Golf Fitting studie. Vi har et verdensklasse fitting-studie, hvor vi benytter TrackMan og et kæmpe udvalg af skafter og køllehoveder fra Nike Golf, Taylormade og Callaway.

Med disse værktøjer til rådighed, kombineret med et professionelt og dedikeret Pro Golfteam, laver vi det perfekte sæt til dig.

 

Så lad være med at spilde dyrebare timer på rangen på at ændre svinget, så det passer til dit sæt. Med det rette udstyr kan du i stedet investere tiden på at blive en bedre spiller.

 

Priser for fittings

En fitting koster kr. 500,- pr. person. Hvis du køber udstyr efterfølgende — om det er en enkelt kølle eller et fuldt sæt — er fittingen gratis!

Så kontakt os på tlf. 9649 6100 og book en tid til dit perfekte sæt!

 

Reperationer

Få skiftet grips fra kr. 50,-

Vi har mange forskellige modeller af grips til jern, køller og putter.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage relevante tilbud og nyheder fra Himmerland, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor.

Alle tilmeldte kommer automatisk med i den månedlige lodtrækning om en overnatning for 2 i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

* = Obligatorisk felt
Jeg vil gerne høre mere om...