Golf i absolut særklasse


På Himmerland Golf & Spa Resort glæder vi os til at byde alle velkommen til unikke golfoplevelser. Golfentusiaster kan glæde sig til spændende oplevelser på vores storslåede golfanlæg.

Med vores to 18-hullers golfbaner samt vores par-3 bane er Himmerland Golf & Spa Resort Nordeuropas største golfresort, og det er også her, du finder Backtee Course, der fra 2014-2017 var hjemmebanen for European Tour turneringen, Made in Denmark.

Unikt anlæg


Vores anlæg er unikt, da alle har mulighed for at nyde en tur på golfbanen — lige fra begynderen, familien eller virksomheden på tur, til den erfarne eller ambitiøse, der ønsker at udfordre og udvikle sit spil.

I Himmerland finder du det hele i alle sværhedsgrader: Bette Course, hvor begynderen også kan være med. Garia Course med varierende par 3-huller på en parklignende bane. Og endelig Backtee Course, hvor du har mulighed for at udfordre dig selv på samme bane, som de professionelle spillere.

Derudover kan vi byde på en række yderligere golffaciliteter, herunder en stor proshop, luksuriøse Garia golfbiler, ekstensive træningsfaciliteter, Starters House, banesservice og golfomklædning.

Hotel


Et ophold hos Himmerland er lig med ren afslapning. Vores hotelværelser er lyse og rummelige og byder på alt, du skal bruge for at nyde dit ophold.

Golf


Vi har golfophold, der passer til enhver spiller, og du vil opleve golf i særklasse på vores anerkendte baner.

Spa


Forkælelse og afslappende wellness-oplevelser er, hvad du kan forvente på vores spaophold. Du finder dig selv i smukke rammer og gode hænder.