Golf i særklasse

På Himmerland Golf & Spa Resort glæder vi os til at byde alle velkommen til golfoplevelser i særklasse.

Med vores to 18-hullers golfbaner samt vores par-3 bane er Himmerland Golf & Spa Resort Nordeuropas største golfresort, og det er også her du finder Backtee Course, der som den eneste bane i Danmark er host for en European Tour event.

 

Unikt anlæg

golfspillereVores anlæg er unikt, da alle har mulighed for at nyde en tur på golfbanen — lige fra begynderen, familien eller virksomheden på tur, til den erfarne eller ambitiøse, der ønsker at udfordre og udvikle sit spil.

I Himmerland finder du det hele i alle sværhedsgrader: Bette Course, hvor begynderen også kan være med. Garia Course med varierende par 3-huller på en parklignende bane. Og endelig Backtee Course, hvor du har mulighed for at udfordre dig selv på samme bane, som de professionelle spillere.

Vi har også unikke faciliteter med blandt andet en driving range med 20 overdækkede udslagssteder, to putting greens, stort indspilsområde, 40 luksuriøse golfbiler samt Danmarks største proshop.

 

Danmarks bedste golfteam

Endelig har vi Danmarks bedste golfteam, som lige fra greenkeepere til golfmanager’en er i særklasse. Alle i teamet er selv passionerede golfspillere, som ønsker at give dig den bedst mulige oplevelse på vores unikke, velholdte og naturskønne baner.

Har du brug for at udvikle dit spil eller ønsker rådgivning på banen, kan du læse om mulighederne for undervisning under Bobbys Academy.

 

Company Days

Til virksomheder tilbyder vi Company Days, hvor kun fantasien sætter grænser for arrangementet, som vi står for den fulde planlægning og afvikling af.

Du kan læse mere om Company Days her.

 

Læs mere om Himmerland Golf & Spa Resorts flotte golfbaner, eller se priserne på greenfee og golfophold.

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage relevante tilbud og nyheder fra Himmerland, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor.

Alle tilmeldte kommer automatisk med i den månedlige lodtrækning om en overnatning for 2 i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

* = Obligatorisk felt
Jeg vil gerne høre mere om...