Persondatapolitik

Opdateret d. 26. juni 2018

Himmerland Golf & Spa Resort har som overordnet mål, at opretholde det højeste sikkerhedsniveau for vores gæster, kunder og medarbejdere, i forbindelse med beskyttelse af personoplysninger.

Med nedenfor nævnte politik ønsker vi at kortlægge hvordan Himmerland Golf & Spa Resort håndterer dine personoplysninger.

1. Dataansvarlig

Himmerland Golf & Spa Resort A/S er dataansvarlig.

Vores kontaktoplysninger er:

Himmerland Golf & Spa Resort A/S
Centervej 1, 9640 Farsø
Telefon: 96496100
Mail: hgcc@himmerlandgolf.dk
Cvr nr. 10467489

Himmerland Golf & Spa Resort udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med lovgivning og de EU regler der er gældende for behandling af personoplysninger (GDPR).

Himmerland Golf & Spa Resort leverer som virksomhed en lang række serviceydelser, og hvor der for hver enkelt ydelse gælder særskilte vilkår og betingelser.

Ved bestilling af én eller flere serviceydelser, afgiver du dine personoplysninger til Himmerland Golf & Spa Resort, og giver samtidig samtykke til at dine personoplysninger kan behandles af Himmerland Golf & Spa Resort.

2. Indsamling af personoplysninger

Himmerland Golf & Spa Resort indsamler personoplysninger på følgende vis:

– Ved køb af én af Himmerland Golf & Spa Resort’s serviceydelser
– Ved anmodning om en serviceydelse.
– På B2B markedet i salgssituationer, hvor der anmodes om tilbud på serviceydelser eller ved anmodning om en samarbejdsaftale.
– I forbindelse med brug af digitale ydelser.
– Via søgning i browser, herunder cookies og web beacons.
– Ved anmodning på Himmerland Golf & Spa Resort’s nyhedsbreve.
– Fra sociale medier, reklame- og analyseudbydere samt offentlige registre.
– Via tv-overvågning.
– Ved anmodning, og brug af loyalitetskort.

Indsamling af personoplysninger samt behandling af disse, sker i henhold til gældende lovgivning.

TV-overvågning er opsat som en tryghedsskabende foranstaltning for gæster og medarbejdere, og forefindes som udgangspunkt i offentlige områder, ved reception, barer samt varegård.

3. Hvilke informationer indsamles?

Himmerland Golf & Spa Resort indsamler følgende informationer:

– Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, fødselsdato samt almene personoplysninger.
– Kreditkortoplysninger i forbindelse med køb.
– Demografiske oplysninger.
– Feedback på sociale medier og andre digitale platforme.
– Feedback via kundeundersøgelser
– Browserinformation.
– IP-adresse.
– Virksomhedsoplysninger og kontaktpersoner.

Du kan herudover frit vælge at give Himmerland Golf & Spa Resort personoplysninger udover de almene listede områder, og som du mener, kan have betydning af sikkerhedsmæssige hensyn og/eller for at give mulighed for at tilpasse serviceydelsen specielt til dine ønsker.

Der kan være følgende oplysninger:

– Handicap.
– Allergi.
– Særlige fødevarepræferencer.
– Medicinske forbehold.

Ønsker du at oplyse om ovennævnte, betragtes det som et samtykke til at kunne registrere og gemme disse personfølsomme oplysninger.

Ud over oplysninger leveret af dig personligt, vil Himmerland Golf & Spa Resort i enkelte tilfælde modtage oplysninger fra tredjepart som f.eks. en gruppeansvarlig eller en samarbejdspartner.

I disse tilfælde er det tredjeparten pålagt at informere involverede gæster om Himmerland Golf & Spa Resorts vilkår og betingelser samt nærværende persondatapolitik, ligesom det er tredjeparts opgave at indhente nødvendigt samtykke til registrering og behandling af følsomme oplysninger.

4. Online køb.

Himmerland Golf & Spa Resort anvender DIBS (www.dibs.dk) i forbindelse med onlinekøb og hvor køb foretages med kreditkort. Såvel DIBS som Himmerland Golf & Spa Resort er godkendt og certificeret af pengeinstitutternes Betalings System (www.pbs.dk)

Ved køb og bookinger gemmer Himmerland Golf & Spa Resort oplysninger som du har oplyst.

Udover selve bestillingen, bliver oplysningerne kun anvendt, hvis du henvender dig med spørgsmål vedr. bestillingen.

5. Formål med indsamlingen.

Himmerland Golf & Spa Resort indsamler udelukkende personoplysninger, som er relevante og nødvendige for det formål, der beskrives i de vilkår og betingelser for den pågældende serviceydelse samt i nærværende persondatapolitik.

Det er den enkelte serviceydelse, der afgør hvilke personoplysninger der indsamles samt formålet med indsamlingen.

Formålet med indsamlingen af personoplysninger kan være ét eller flere af følgende:

– I forbindelse med reservationer og køb af serviceydelser.
– Kontakten til dig, før, under og efter et besøg.
– Forbedring og udvikling af serviceydelser.
– Tilpasning af markedsføring til dig.
– Analyse af brugeradfærd og re-marketing.
– Administration af brugerprofil.
– Opfyldelse af anmodning og serviceydelser.
– Opfyldelse af lovkrav.

6. Juridisk grundlag for behandlingen.

Himmerland Golf & Spa Resort kan behandle dine personoplysninger, fordi det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt som du er part i. Det kan være i forbindelse med ophold, konferencer/møder, samarbejdsaftaler o.l.

Behandlingen kan også finde sted for at forfølge en legitim interesse, medmindre din egen interesse går forud for dette.

Legitime årsager som forfølges, kan bla. være; Statistik, digital markedsføring, kundeundersøgelser og brugeradfærdsanalyse der har det formål, at kunne forbedre dine fordele samt din oplevelse i forbindelse med valgte serviceydelser.

Oplyser du Himmerland Golf & Spa Resort om særlige hensyn, eks. helbredsmæssige oplysninger, handicap, religiøs overbevisning eller lignende, bruges oplysningerne til at tilpasse serviceydelserne efter dine behov og anvisninger.

Behandling af personoplysninger er yderligere pålagt Himmerland Golf & Spa Resort ved lov, som f.eks. i forbindelse med gæsteregistrering ved check-in, hvor det fremgår hvilke oplysninger der er pålagt at registrere.

7. Dine rettigheder.

I henhold til persondataforordningen, har du rettigheder som følger:

– Ret til at få indsigt i hvilke oplysninger der behandles om dig.
– Ret til at få berigtiget og ajourført personoplysninger som der er registeret om dig.
– Ret til at få slettet personoplysninger der er registeret om dig. Ønskes dette, slettes alle oplysninger som ikke er pålagt Himmerland Golf & Spa Resort efter lovgivning at skulle gemme.
– Ret til at trække et samtykke tilbage, som tidligere har givet ret til behandling af personoplysninger.

Adgangen kan være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder.

Du kan skriftligt anmode om en udskrift af dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om sletning af personoplysninger.

Anmodningen skal underskrives personligt af dig, og indeholde navn, adresse, telefonnummer samt e-mail.

Du kan kontakte Himmerland Golf & Spa Resort, hvis du mener dine personoplysninger behandles i strid med lovgivningen.

Himmerland Golf & Spa Resort vil indenfor 30 dage behandle din anmodning, og i givet fald gennemføre ændringer eller sletning, såfremt betingelserne er opfyldt.

Der forbeholdes ret til at afvise anmodninger der kan betragtes som urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig teknisk indgriben, som f.eks. udvikling af nyt system eller ændring af eksisterende praksis eller har påvirkning af andres personlige oplysninger.

8. Ansøgning om stilling.

Ved at sende en jobansøgning til job@himmerlandgolf.dk giver du Himmerland Golf & Spa Resort tilladelse til at behandle dine personlige data i rekrutteringsøjemed i overensstemmelse med EU-persondataforordningen.

Desuden giver du Himmerland Golf & Spa Resort A/S tilladelse til at udføre en online søgning via f.eks. Google, Facebook osv.
Da du frivilligt har givet adgang til dine persondata, er du til enhver tid berettiget til at få adgang til, få korrigeret eller slettet din persondata.

Ved en anmodning om sletning af persondata vil du opgive en del af rekrutteringsprocessen.

Ved at sende en jobansøgning giver du dit samtykke til, at Himmerland Golf & Spa Resort A/S må opbevare dine persondata i maksimum 6 måneder. Herefter vil dine persondata blive slettet.

Hvis du ikke ønsker at give sådanne samtykke, skal det oplyses i mailen. Som følge heraf vil dine persondata blive slettet omgående efter at rekrutteringen er gennemført.

9. Opbevaring og deling af dine personoplysninger.

Dine personoplysninger beskyttes ud fra interne vedtagne regler om informationssikkerhed.

Himmerland Golf & Spa Resort har procedurer for adgangsrettigheder for ansatte, der behandler følsomme personoplysninger og data der afdækker personlige præferencer, interesser og vaner.

Der tages løbende back up af vores data.

I tilfælde af sikkerhedsbrud der kan medvirke til høj risiko for diskrimination, identitetstyveri, økonomisk tab eller væsentlig ulempe, vil du blive underrettet hurtigst muligt.

Himmerland Golf & Spa Resort benytter sig af eksterne leverandører af IT-services, IT-systemer, betalingsløsninger mm. som alle lever op til gældende lovgivning i henhold til EU regler for behandling af personoplysninger (GDPR).

Himmerland Golf & Spa Resort kan i visse tilfælde være forpligtet til at videregive personoplysninger i henhold til lovgivning eller efter afgørelse fra offentlig myndighed.

Disse slettes når Himmerland Golf & Spa Resort ikke længere er pålagt at gemme personoplysninger, eller når formålet ikke længere kan opfyldes.

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website www.himmerlandgolf.dk, indsamler og behandler vi personoplysninger om dig og din færden på sitet. Oplysningerne bruges til at øge brugervenligheden og kvaliteten af indholdet på sitet.

Vi indsamler som udgangspunkt altid dit fulde navn, din e-mailadresse og din ip-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Telefonnummer, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med booking af ophold.

Efter du har givet os et informeret samtykke, indsamler vi løbende data, når du interagerer med vores hjemmeside. Den indsamlede data bruges til at tracke din adfærd på vores site og til at få et indblik i din læsning af vores nyhedsbrev, herunder bl.a. besøg på vores side og undersider samt åbning af og klik i vores nyhedsbreve.

Vi sletter dine oplysninger, når de ikke længere er nødvendige, og vi behandler kun oplysninger, der er nødvendige og relevante for at opfylde vores oplyste formål.

Tilmelding til nyhedsbrev

Himmerland Golf og Spa Resort udgiver et nyhedsbrev ca. 8 gange om året. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, giver du Himmerland Golf og Spa Resort tilladelse til at sende dig mails omhandlende Himmerland Golf og Spa Resort til den tilmeldte e-mailadresse. Du kan til enhver tid framelde dig. Ønsker du at framelde dig Himmerland Golf og Spa Resorts nyhedsbrev kan det ske her.

Cookies

Når du klikker ind på www.himmerlandgolf.dk bliver der lagret en cookie på din computer. En cookie er en tekstfil, som gemmes på dit device med det formål at lagre adfærd, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies er standardteknologi på internettet.

Himmerland Golf & Spa Resort benytter cookies for at give dig en bedre og mere skræddersyet oplevelse, når du bruger websitet.

Google Analytics

På dette website benyttes Google Analytics til at indsamle information om brugen af vores website, bl.a. hvor trafikken kommer fra, hvor mange besøgende vi har, hvilke sider der har flest besøg o.l. Vi bruger også cookies for at kunne målrette vores annoncering og levere de mest relevante annoncer for websitets besøgende.

Google Analytics tillader ikke indsamling af personlige oplysninger som navn, e-mailadresse m.m.

Cookies gemmes i et varierende antal måneder. Ønsker du at slette cookies inden den automatisk udløber, har du altid mulighed for det.
Læs mere her om, hvordan du gør det.

Videregivelse af oplysninger

Himmerland Golf og Spa deler eller videresælger aldrig dine oplysninger. Oplysningerne er tilgængelige for medarbejdere i Himmerland Golf & Spa Resort og for vores samarbejdspartner, Graphic House, der dog kun må tilgå dem i forbindelse med deres arbejde med Himmerland Golf og Spa Resort.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Du kan se, hvilke tredjeparter der er tale om i afsnittet om ”Cookies.”

Alle oplysninger, som indsamles, behandles fortroligt og overføres ikke til lande uden for EU/EØS. Oplysningerne er tilgængelig for Graphic House, som vedligeholder websitet og står for Himmerland Golf og Spa Resorts markedsføring.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Er du kunde, opbevarer vi dine oplysninger i henhold til regnskabsloven.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Samtykke

Du kan til enhver tid fortryde et samtykke ved at informere os herom. Fortryder du dit samtykke, sender vi dig ikke længere e-mails eller tracker din adfærd på himmerlandgolf.dk via din e-mailadresse. Du framelder dig vores nyhedsbreve via et link nederst i hver enkelt mail. Du kan også gøre det her.

Indsigt og klager

Ifølge Persondataloven har du ret til at vide, hvilke data vi har på dig, og du kan altid kontakte os, hvis du ønsker at vide, hvilke oplysninger vi har registreret om dig.

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: hgcc@himmerlandgolf.dk. Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du tage kontakt til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, fx Datatilsynet. Læs mere på www.datatilsynet.dk.

Revidering af privatlivspolitikken

Fra tid til anden forbeholder vi også retten til at foretage ændringer i denne privatlivspolitik. Den gældende privatlivspolitik vil til enhver tid være at finde på vores hjemmeside. Foretager vi væsentlige ændringer, vil du blive oplyst herom.