Fitnesshold

Udover individuel træning og personlig træningsforløb tilbyder Fit&Sund Himmerland spændende og udfordrende fitnesshold indenfor bl.a. vandaerobic og yoga.

Vores hold er først og fremmest for Fit&Sund medlemmer, men er der ledige pladser på holdet er boende gæster i Himmerland også velkommen til at deltage mod et tillæg på kr. 50 pr. hold.

Vi tilbyder bl.a. følgende hold:

 

Vandfitness

En fantastisk oplevelse i svømmebassinet — vandfitness er en kombination af gymnastik, styrketræning og dans som stort set alle kan være med til, uanset niveau, fysik og alder. Det giver mulighed for at få hele kroppen i brug og styrke alle kroppens muskler uden at belaste muskler og led på samme måde som ved træning på land.

Vandfitness med Fit&Sund Himmerland

 

Yoga

Yoga-Fit består af fysiske øvelser med fokus på vejrtrækningen. Du træner både de indre muskler, der stabiliser dine led, og de ydre muskler, der sørger for, at du kan bevæge dig. 

Yoga gør dig smidig og derfor er det godt for dig, der har stive og stramme muskler. Særligt ved yoga er også, at det er en træningsform, hvor du kun skal præstere i forhold til dig selv.

Yoga med Fit&Sund Himmerland

 

Læs mere, se holdplanen og tilmelde dig holdene på Fit&Sund Himmerlands hjemmeside.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage relevante tilbud og nyheder fra Himmerland, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor.

Alle tilmeldte kommer automatisk med i den månedlige lodtrækning om en overnatning for 2 i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

* = Obligatorisk felt
Jeg vil gerne høre mere om...