Made in Denmark Challenge Tour 2015

 

Made in DenmarkI august 2014 var Himmerland Golf & Spa Resort vært for en af Danmarks største sportsevents, nemlig European Tour turneringen ”Made in Denmark”. Nu er der kun 6 måneder indtil Made in Denmark lander i Gatten for andet år i træk – en begivenhed som vi i Himmerland ser frem til med stor glæde og forventning.

Så det var med stor stolthed, at vi i dag kunne deltage på pressemødet under Ferie For Alle messen i Herning, da der blev offentliggjort at Made in Denmark bliver vært for endnu en European Tour turnering.

Made in Denmark Challenge skal fra den 14-17. maj spilles på Royal Golf Club i København, som en del af The European Challenge Tour. Derudover vil der under turneringen afholdes en stor Golf & Leisure messe, hvor man blandt andet kan opleve Danmarks største demodag.

Vi ser store perspektiver for at være med til at udbrede interessen for dansk golf rundt i landet, hvilket understreger at Himmerland Golf & Spa Resort udbreder sit brand, også uden for landets grænser.

Læs mere om Made in Denmark Challenge…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage relevante tilbud og nyheder fra Himmerland, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor.

Alle tilmeldte kommer automatisk med i den månedlige lodtrækning om en overnatning for 2 i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

* = Obligatorisk felt
Jeg vil gerne høre mere om...