Danmarks bedste golfhotel

Himmerland Golf og Spa Resort kåret som Danmarks bedste golfhotel 2014

 

Denmark's Best Golf Hotel | World Golf Awards 2014I weekenden vandt Himmerland Golf og Spa Resort prisen som Danmarks bedste golfhotel 2014, da der blev uddelt priser ved World Golf Awards 2014 ved en stor international ceremoni i Portugal.

Awardshowet har til formål at fejre og belønne suverænitet indenfor den international golfturisme, så er vi naturligvis meget stolte og beærede over at blive en del af golfhotellernes elite, især da vi blev udvalgt i skarp konkurrence med velrenommerede hoteller som Comwell Sky og Plaza Hotel Copenhagen.

Anerkendelsen som Danmarks bedste golfhotel kvalificerede os til at dyste mod lande som Østrig, Spanien og Irland i kåringen af Europas bedste golfhotel 2014. Her løb Terre Blanche Hôtel Spa Golf Resort i Frankrig med prisen, mens Sawgrass Marriott Golf Resort & Spa i USA blev kåret som verdens bedste golfhotel 2014.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ønsker du at modtage relevante tilbud og nyheder fra Himmerland, kan du indtaste dine oplysninger nedenfor.

Alle tilmeldte kommer automatisk med i den månedlige lodtrækning om en overnatning for 2 i dobbeltværelse inkl. morgenbuffet.

* = Obligatorisk felt
Jeg vil gerne høre mere om...